Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Tragedie în drum spre Mediaș, azi-dimineață. Un tânăr șofer și-a pierdut viața

Tragedie în drum spre Mediaș, azi-dimineață. Un tânăr șofer și-a pierdut viața

Un tânăr de 29 de ani a murit azi-dimineață, după ce a ieșit cu mașina în afara drumului și a intrat într-o remorcă. Șoferul mergea spre Mediaș.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 4:30, pe DN14, anunță IPJ Sibiu. Un tânăr de 29 de ani, din Mediaș, care se deplasa spre Mediaș, la intrarea în Brateiu a intrat în coliziune cu o remorcă parcată pe marginea părții carosabile. Din nefericire, șoferul a decedat în urma impactului, relatează Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Tânărul era singur în mașină.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 7239

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

un sas

Acum 4 ani

Mai rumanasilor ...Sund sigur ca remorca era in afara partii carosabile ...la 50 de metrii era triungiul reflectorizant si mai mult in coltul remorcii era prinsa o lanterna care palpaia...asta au constatat militienii de la circulatie...in concluzie MORTUL este de vina ...mult succes...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus