Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Trei femei de 80 de ani, rănite în timp ce se deplasau cu autobuzul în Sibiu

Trei femei de 80 de ani, rănite în timp ce se deplasau cu autobuzul în Sibiu

Trei femei au ajuns la spital după ce s-au rănit în timp ce se deplasau cu autobuzul prin centrul Sibiului. S-a întâmplat lângă hotelul Ibis, după ce șoferul a frânat brusc.

Potrivit Serviciului Ambulanță a Județului Sibiu, care a trimis două echipaje de tip B la locul incidentului, „șoferul unui autobuz a pus frâna pentru a evita un pericol și trei pasageri au fost răniți”.

Printre cei răniți se numără trei femei. Una dintre ele are 88 de ani și prezintă traumatism cranio-facial, alta are 82 ani și s-a ales cu traumatism de genunchi, iar a treia femeie, în vârstă de 81 ani, prezintă traumatism de umăr și de genunchi.

Toate victimele au fost transportate la Unitatea Primiri Urgente Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

raspandache

Acum 4 ani

Asta de civilizați ce sunt sibienii, se grăbesc întotdeauna să cedeze locul din autobuz persoanelor în vârstă. Sunt respectuoși și educați, știind că și ei vor ajunge odată bătrâni . Să nu uit, conduc și civilizat, ca-n Occident, nu taie niciodată calea altor vehicule în giratorii. Respectul s-a născut la Sibiu.
Raspunde

Ciuciu

Acum 4 ani

ce te tine in sibiu ?
Raspunde

!!!!!

Acum 4 ani

Poate ar trebuie batranii sa nu mai faca raliu prin autobuze in functie de cum se elibereaza un loc mai in fata. Circul zilnic cu autobuzul si ii vad de cum se urca cum o iau la fuga sa prinda locul care ii place + multi cu toate ca de abia se pot deplasa se muta de pe un loc pe altul si in timp ce autobuzul circula.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus