X
Screenshot 2019-09-16 at 15.50.06

Un mare jucător de tenis, în vizită pe Transfăgărășan. S-a întâlnit și cu ursul FOTO

Tomas Berdych, fost loc patru mondial la tenis în 2015, un jucător apreciat la nivel internațional, a fost recent pe Transfăgărășan. Sportivul s-a declarat fascinat de acest drum, invocându-l pe instagram pe prezentatorul Top Gear, Jeremy Clarkson. 

„Jeremy Clarkson, ai avut dreptate!! Este cel mai frumos drum din lume!!”, a notat sportivul pe pagina personală de Instagramunde a atașat câteva fotografii cu experiența sa acum mai puțin de 24 de ore.

Tomas l-a invocat pe Jeremy Clarkson amintind astfel de Top Gear, show auto produs de BBC, prin intermediul căruia cei trei prezentatori din acea perioadă, Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammon s-au întrecut pe Transfăgărăşan în 2009 la volanul unui Aston Martin, al unui Ferrari şi al unui Lamborghini. Acela a fost momentul în care cei trei au declarat că drumul șerpuit din inima țării este cel mai frumos din lume.

Screenshot 2019-09-16 at 15.50.06

Screenshot 2019-09-16 at 15.49.36

Tânărul de 33 de ani, actual număr 103 și deținător al nu mai puțin de 13 titluri în cariera sa, s-a bucurat din plin de experiența frumosului nostru drum, întâlnindu-se chiar cu un urs în plimbarea sa.

Screenshot 2019-09-16 at 15.49.43

Tomas Berdych a jucat semifinale în toate cele patru turnee de Mare Şlem, a petrecut şapte sezoane fără întrerupere în Top 10 ATP şi a jucat, în 2010, finala la Wimbledon.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Till Eulenspiegel

    Priviti fotografia: Comunistii l-au facut in 4 ani.Azi,in 4 ani se ”modernizeaza” o strada in Turnisor sau Gusterita. Cam in cite secole credeti ca l-ar fi facut Mitrea,Basescu,Orban sau Cuc,toti ministri ai Transporturilor?Da’ daca ar fi fost Iohannis Prim Ministru in 2009?Sau Prim Vice Prim Ministru in 2012 ?Cita ai bate din palme de citeva ori,nu-i asa?

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact