Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Vecinii sibianului care și-a bătut prietena în stradă: „Noi nu ne băgăm să ne certăm cu ei”

Vecinii sibianului care și-a bătut prietena în stradă: „Noi nu ne băgăm să ne certăm cu ei”

Tânăra bătută în plină stradă și filmată de pe geamul unei săli de sport a fost identificată. Se pare că ar fi vorba de un caz de violență domestică, iar bărbatul ar putea scăpa basma curată, dacă femeia nu depune plângere. 

Actualizare. Potrivit vecinilor, în casa respectivă, de pe strada Dorului, ar trăi o întreagă comunitate de romi. Aceștia povestesc că sunt peste 20 de oameni acolo și că fac mereu probleme. Nici cu cei care au stat înainte acolo nu se laudă.

„Nu-mi fac de lucru cu ei. Stau vreo 25 într-o casă, aici pe stradă. Ce se întâmplă – aici se schimbă foarte mult chiriașii. Vine poliția după ce fac scandal, pleacă, vin alții. I-au prins pe unii cu furatul prin oraș, apoi au plecat și au venit unii noi. Văd că și ăștia fac scandal. E o casă cu probleme, dar noi nu ne băgăm să ne certăm cu ei”, spun vecinii.

Cât despre proprietar, se pare că nici cu acela nu pot rezona. „Vecinul lor, care e casă în casă cu ei, vrea să-și vândă proprietatea pentru că s-a săturat de ei. Nu se prea poate sta de vorbă nici cu proprietarul, că și ăla e dus cu pluta”, spun oamenii.

Știre inițială. După ce o femeie a fost agresată în weekend, pe o stradă din Sibiu, în văzul lumii, polițiștii s-au autozesizat și au reușit să identifice toate persoanele implicate. Potrivit autorităților, ar fi vorba despre o tânără care locuiește cu iubitul ei, pe strada Dorului, întreaga scenă având loc practic în fața casei. Cel care încerca să îi ia apărarea era fratele femeii, iar cea care a asistat la întreaga scenă fără să facă nimic era, se pare, chiar mama agresorului, arată reprezentanții IPJ Sibiu.

„Persoanele implicate au fost identificate, agresorul și victima sunt concubini. Cazul este în atenția polițiștilor Secției 1 Poliție Urbană Sibiu”, a transmis Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Aceeași sursă arată că în cazul în care femeia nu va depune plângere, nu se va putea face nimic din punct de vedere legal împotriva bărbatului.

Reamintim că o tânără sibiancă a fost filmată în timp ce era ținută de păr de un bărbat și lovită de acesta. Imaginile video au fost trimise pe adresa redacției de către un martor al altercației, care a filmat incidentul și despre care spune că a avut loc în fața sălii Star Sport. Citiți mai multe în articolul de mai jos:

http://www.turnulsfatului.ro/2019/09/14/video-bataie-in-strada-la-sibiu-un-barbat-loveste-fara-mila-o-tanara/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

19 comentarii

un sibian

Acum 4 ani

aia de la "militie" l-ar fi luat...il bateau de nu merita povestit...dupa aia il intrebau dar care era treaba?...si sa nu-mi spuneti ca era rau...cu jeguri de calbrul asta probabil e singura "posibilitate"
Raspunde

ion ionescu

Acum 4 ani

Unii sugerau ca asta e sudist, valcean sau mai stiu eu ce. Ei, uite ca e sibian si putem avea si intre sibieni destui giboni. Nu putem insa generaliza pentru nici una dintre parti.
Raspunde

evidenta

Acum 4 ani

Totusi, CITITI MAI ATENT ARTICOLUL !!! In articol scrie despre "o tanara sibianca" pe care o batea un "barbat" in calitate de "concubin". Se retine faptul ca stau in chirie, cu probabilitate mare sa fie locuitori mai noi ai Sibiului .... Sunt totusi de acord ca are stamosi din sudul Asiei ...
Raspunde

Un sibian

Acum 4 ani

Depun eu plangere. Se pune? Pentru ca nu sunt obligat sa asist la asemenea barbarii.
Raspunde

Marius

Acum 4 ani

Te indemn sa o faci!
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

da da nu se pune! nu o sa creada niciun mili-poltist de SIBIU~ PACAT
Raspunde

Klaus

Acum 4 ani

How can there be no laws in place to protect women from domestic abuse? This man should be arrested regardless of a complaint from the women. I'm sure this is a common problem in many households in Sibiu. What will it take before an action, for someone to lose their life???
Raspunde

Luca

Acum 4 ani

Un ratat ca altcumva nu poti sa - l numesti! Face sala toata ziua ca scofarlia e sculptata in modul "gibon recidivist"! Cu scofarlia nu poate lucra saracul recurge la pumn! Daca el nu , masa sau tasu sigur e sudist/a!
Raspunde

Albert

Acum 4 ani

Esti un nesimtit - generalizezi si sa spui ca daca are un astfel de comportament, este din sud, mai ales atata timp cat spune foarte clar - Sibian. Si si daca ar fi din sud, nu ai dreptul sa generalizezi. In cazul acesta, nu esti cu nimic mai diferit de persoana din video...
Raspunde

Apa plata cu lamaie

Acum 4 ani

Sa nu uitam ce fel de interolpi a dat Sibiul de-a lungul timpului... "Smecherii" dun sud nu vin sa incalce teritoriul astora, aia emigreaza, acolo se fac banii.
Raspunde

Sib

Acum 4 ani

Mai bine am cadea pe ganduri la non-reactia vecinilor.... Oare asa am vrea sa fim tratati si noi de concetateni daca am avea o problema, o urgenta, cu sictir? Cu lasitate? Cu "nu ma bag"? Asa cum reactionam noi, asa si meritam sa si primim inapoi! Faci NIMIC, primesti... NIMIC (sau pumni, pari in cap etc). Oare e atat de greu sa luam atitudine in cazuri de violenta domestica? Sa sunam la politie cand auzim ca vecinii (VECINELE, ca sunt femei) nostri sunt maltratati? Sa ne fie rusine daca stam cu mainile in san!
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 4 ani

E iubire cu năbădăi dar nu vă dați voi seama! Conform principiul consacrat, tradițional și bio că „femeia nebătută e ca o casă nemăturată” domnul din imagini își devoalează sentimentele sale de prețuire și iubire ce le nutrește pentru acea domnișoară. Și precum îndeamnă orice manea infectă, o face în public, în mijlocul carosabilului, pentru ca întreaga comunitate să poată participa cu voioșie la aceste momente extraordinare ale relației celor doi! Cât despre noi ceilalți, putem rămâne doar cu regretul că în acel moment celebrul beemveu „din '96” nu a trecut atunci cu viteză și evident fără frâne, pe stradă către magazinul de șaorme din colț să ofere o incheiere apoteotică întregii odisei!
Raspunde

dan

Acum 4 ani

bine ca acuzati vecinii ca nu se baga sa se bata cu clanuri tiganesti, dar bataia a fost filmata de la geamul unei sali de sport plina de musculosi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus