X
Constantin Chiriac - foto credit TNRS, Rareș Helici

Directorul TNRS a premiat șapte copii din satul său natal

Directorul Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu, Constantin Chiriac, a acordat copiilor din localitatea natală Prisăcani din Județul Iași, premiile care îi poartă numele, pentru al cincilea an consecutiv.

Este vorba despre o mențiune (Mirabela Elena Zamfir), trei premii III (Miruna Manoilă, Robert Florian Marițcu, Ionela Rădean), două premii II (Iasmina Mihaela Buruiană, Cosmina Elena Drăgan) și un premiu întâi (Alexandru Cosmin Feraru) cu o valoare cumulată de aproximativ 2.000 de euro.

În acest an s-au alăturat lui Constantin Chiriac în acest demers și cunoscutul medic Conf. Dr. Victor Costache – Șeful secției Chirurgie Cardiovasculară și Toracică în cadrul Spitalului European Polisano Sibiu, Celestin Constantin, director general Polisano Sibiu, dar și Polisano, Med Life și Dent Estet România care au contribuit la premiile acestei ediții și au oferit cincizeci de cadouri, tuturor copiilor din comună, constând în produse de igienă dentară, vouchere pentru servicii medicale și rechizite școlare.

„În clipa în care ne întoarcem către pâmântul care ne-a născut, în satul, orașul, orășelul, locul care ne-a dat viață, cu dorința de a face bine oamenilor, în primul rând din acea localitate, sunt convins că lucrurile s-ar dezvolta altfel, s-ar întâmpla altfel”, a spus ieri Constantin Chiriac.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact