X
DSCN8896

Începe modernizarea pasajului subteran Bulevard

Primăria Sibiu a semnat contractul pentru realizarea documentației și a proiectelor tehnice necesare pentru modernizarea pasajului pietonal subteran bulevardul Victoriei – str. Andrei Șaguna, un alt proiect depus de sibieni în cadrul programului de bugetare participativă 2018.

Firma contactată are la dispoziție 60 de zile să livreze documentația tehnică necesară execuției lucrărilor și să obțină autorizațiile și avizele pentru realizarea investiției care va consta în:

 • Lucrări de hidroizolații care sa elimine infiltrațiile de apă pe pereții pasajului
 • Demontarea și înlăturarea vitrinelor de afișaj existente și îndepărtarea placajului de pe pereți pentru a pregăti instalarea sistemului de ecrane led
 • Înlocuirea întregii pardoseli a pasajului, inclusiv a scărilor, precum și refacerea substratului
 • Înlocuirea sistemului de colectare a apelor pluviale
 • Modernizarea placajului pereților pasajului
 • Amplasarea ecranelor LED pe pereți și furnizarea servelor și rețelelor de telecomunicații necesare pentru funcționarea acestora
 • Realizarea sistemului de iluminat și a instalației de supraveghere video;

După realizarea acestor documentații, Primăria Sibiu va organiza procedura de achiziție pentru execuția lucrărilor propriu-zise.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un biciclist

  Chiar este nevoie de ‘Înlocuirea întregii pardoseli a pasajului, inclusiv a scărilor, precum și refacerea substratului’ ??? Acest lucru a fost facut acum cativa ani, chiar de doua ori, fiindca initial placile puse se desprinsera din cauza punerii in opera deficitare (ca sa nu spunem altfel).

  Sa le schimbe din nou ar insemna doar risipa de bani publici.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Din nou?

  Sunteti extraordinari! Cheltuiti banii publici in tot felul de lucrari marunte sau inutile in loc sa investiti gramada de bani din excedentul bugetar in proiecte si lucrari care intradevar conteaza pentru comunitate!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Pasajul respectiv este principala cale de acces spre centru, venind de pe Bulevardul Victoriei. Există multe persoane vârstnice pentru care urcarea treptelor reprezintă un efort fizic epuizant. Montarea unei scări rulante ar fi fost o investiție mult mai folositoare decat ecranele care, mai devreme sau mai tarziu, vor fi vandalizate. Rezultatul: estetică efemeră, cu pretul prelungirii suferintei persoanelor vârstnice. Măcar de i-ar vedea si număra cineva daca tot va fi un sistem de supraveghere video….

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact