X
foto plansa articol hipermarket

Proiectul supermarketului de pe Calea Cisnădiei, suspendat de USR

Curtea de Apel Alba a confirmat săptămâna trecută decizia Tribunalul Sibiu prin care s-a blocat construcția unui supermarket pe Calea Cisnădiei. Prin această decizie s-a suspendat hotărârea Consiliului Local Sibiu  de a scoate din categoria zonelor verzi și de agrement a 7.500 de mp de teren situat pe Calea Cisnădiei și construirea unui supermarket. ”Prin această decizie s-a decis suspendarea acestui PUZ, până la finalizarea celuilalt proces pe care îl avem pe rol, prin care cerem anularea definitivă a acestei hotărâri de consiliu local. Pentru procesul privind anularea Hotărârii de Consiliu Local suntem în faza de fond și avem termen în 30 septembrie, la Tribunalul Sibiu”, a declarat Adrian Echert, președintele USR Sibiu.

Procesul a fost intentat de Uniunea Salvați România – filiala Sibiu, care a contestat în instanță decizia CL Sibiu nr. 224 din 2018, prin care aleșii locali au aprobat ca o suprafață de 7.500 de mp, aflată chiar la limita administrativă a Sibiului cu Cisnădia, să fie scoasă din categoria zonelor verzi și de agrement și încadrată în categoria zonelor cu funcțiuni comerciale. Documentația urbanistică aprobată de consilierii locali ai Sibiului fost inițiată de Total NSA, firma din Săliște care deține în proprietate terenul respectiv. Pe o suprafață de 4.880 de mp din acel teren, cei de la Total NSA intenționează să ridice un hipermarket.

Mai multe detalii despre această inițiativă puteți vedea aici:

Proiectul hipermarketului de pe Calea Cisnădiei: Tribunalul a suspendat documentațiile urbanistice

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  PNL-ist

  Hipsterii USR-iști isi arata adevarata fata. Blochează un proiect care generează locuri de muncă și facilitează aprovizionarea locuitorilor din zonă. Ce este mai grav ca se leagă de un teren proprietate privată pe care oricum nu se mai organiza nimic. Curat comunisti coane!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Dreptate socială!

   Stimate domnule PNL-ist…știu că astfel de mesaje prind în plin an electoral, dar vin cu câteva precizări, poate așa veți fi mai bine informat:
   1. Tot proiectul de PUZ supus aprobării este vădit ilegal (fapt demonstrat de justiție…prin inițiativa unor membri USR).
   2. Blocarea proiectului înseamnă automat și blocarea unor comisioane către PNL, ai căror membri din Consiliul Local erau pe nicăieri în momentul votului acestui proiect în data de 28 Iunie. (Ca și cei de la PSD de altfel, domnul Domnariu scăpând din când în când firmituri pre-electorale și în tabăra socialiștilor sibieni.)
   3. Reglementările de urbanism și legile naționale sunt aceleași pentru toată lumea stimate domnule PNL-ist, așa că înainte să deschideți gura, deschideți o carte, o lege….poate și un PUZ(Vezi cazul Domnariu din Parcul Sub Arini, Vezi cazul unui ilustru constructor-membru PNL și PUZ-ul din Dumbrava Sibiului/Hilton).
   4. Data viitoare schimbați pseudonimul….faceți de rușine Liberalismul și se întorc în mormânt Epureanu et compania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact