X
Cătălin Stanciu

Stanciu, în discuțiile pentru postul de subprefect de Sibiu. ”Nu e nimic bătut în cuie”

După eliberarea din funcția de subprefect a lui Horațiu Marin, discuțiile din zona social-democraților referitoare la susținerea unui nou nume pentru postul vacant îl au în vedere pe Cătălin Stanciu, președintele organizației municipale a PSD Sibiu.

Susținerea social-democraților sibieni pentru Cătălin Stanciu în vederea ocupării funcției de subprefect al județului Sibiu a fost confirmată pentru Turnul Sfatului de mai multe surse. Discuțiile sunt departe de a avea o finalitate certă, apreciază Cătălin Stanciu, președinte al organizației municipale a PSD Sibiu și consilier județean. ”Încă nu este nimic bătut în cuie. Eu vin din zona privată a economiei, deci ar mai fi cale lungă până la un astfel de post în cadrul administrației”, a declarat Cătălin Stanciu pentru Turnul Sfatului.

În vârstă de 40 de ani, Cătălin Stanciu se află la al doilea mandat de consilier județean. Asociat și administrator al două societăți comerciale, Cătălin Stanciu activează în domeniul consultanței în afaceri.

În acest moment, postul de subprefect al județului Sibiu este vacant, după ce în data de 9 septembrie 2019, Horațiu Marin a fost eliberat din această funcție prin hotărâre de Guvern. Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, a negat orice legătură cu politica de personal a Instituției Prefectului, susținând că Ministerul Afacerilor Interne este cel care ia decizii în ceea ce privește prefectul și subprefectul Sibiului. În a doua jumătate a lunii august și prefectul Sibiului a fost înlocuit, în locul Adelei Muntean fiind numită Maria Minea.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact