Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

TSTV cu liderul PLUS Sibiu, Raul Apostoiu: În prezent, politica este sinonimă cu corupția și incompetența

TSTV cu liderul PLUS Sibiu, Raul Apostoiu: În prezent, politica este sinonimă cu corupția și incompetența

Invitatul emisiunii de astăzi este președintele PLUS Sibiu, Raul Apostoiu.

Sibian în vârstă de 54 de ani, Raul Apostoiu este inginer de meserie și antreprenor de peste 20 de ani. Spune sincer că s-a înscris în PLUS pentru că se regăsește în valorile partidului.

”Am o deosebită apreciere pentru Dacian Cioloș și guvernarea sa din 2016, cred cu tărie că acest partid reprezintă calea spre normalitate în România”, mărturisește el.

În cadrul emisiunii am vorbit despre cum este organizat PLUS la nivelul Sibiului, cine face parte din el, cum sunt selectați și verificați membrii, dar și ce proiecte concrete are partidul pentru comunitatea locală. Am vorbit și despre cum este să faci pasul spre politică și cum ești văzut de societate când te implici.

„Românii trebuie să înceapă să perceapă oamenii implicați politic în mod diferit decât în prezent, când, în general, politica este sinonimă cu corupția, incompetența și reaua credință”, mai spune liderul PLUS.
Mai multe detalii vedeți urmărind emisiunea de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=hTESCdf-Z0E

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus