Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

ALDE a rămas fără grup parlamentar în Camera Deputaților

ALDE a rămas fără grup parlamentar în Camera Deputaților

ALDE a rămas oficial fără grup parlamentar la Camera Deputaților, după ce președintele de ședință Carmen Mihalcescu a luat act de demisiile celor cinci parlamentari din partidul lui Tăriceanu. Cinci deputați din partidul lui Tăriceanu au demisionat din grupul ALDE de la Cameră luni. Este vorba despre Ion Cupă, Alexandru Băișanu, Grațiela Gavrilescu, Mihai Niță și Marian Cucșa, scrie Hotnews.ro. Aceștia și-au înregistrat demisiile la Biroul Permanent urmând ca acestea să fie anunțate miercuri în plen. De notat că trei dintre aceștia fuseseră excluși vineri într-o ședință ad-hoc a conducerii ALDE, respectiv Gavrilescu, Băișanu și Cupă. Prin aceste demisii, ALDE nu mai are numărul suficient de membri pentru a beneficia de un grup parlamentar la Camera Deputaților.
Până la aceste demisii, grupul ALDE de la Cameră avea 19 membri, dintre care doar 14 aleși pe lista partidului. Conform regulamentului, un grup parlamentar se poate înființa și funcționa dacă are în componență minimum 10 membri aleși pe lista aceluiași partid. Ion Cupă, Alexandru Băișanu și Grațiela Gavrilescu sunt deputați și au fost excluși din partid.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Wadim Korneliu

Acum 4 ani

De'alde carnavalului! Un partid mai ridicol ca aceasta cloaca nu exista! Trib de slugi, remorca pesedeului, afara gardu' inauntru motocicleanu! Va reamintesc, dragi paiatze, ALDE Europa v-a dat un sut in fund pentru ca umblati cu cioara vopsita!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus