X
diicot droguri (1)

Descinderi de amploare la traficanții de droguri din Sibiu. 52 de mandate de aducere

Nouă persoane au fost reținute și alte câteva zeci urmează să fie duse la sediul IPJ Sibiu pentru audieri, în urma unor descinderi de amploare ale polițiștilor de la combaterea criminalității organizate, în Sibiu și Cisnădie. Acțiunea de astăzi se încadrează într-un dosal penal de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuare fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Au fost efectuate 18 percheziții domiciliare, în municipiul Sibiu și în orașul Cisnădie și au fost puse în executare 12 mandate de aducere, pentru persoane bănuite în dosar și alte 40 pentru alte persoane implicate.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate pliculețe ce conțin masa vegetală mărunțită de culoare verde, substanță pulverulentă de culoare albă, substanță cristalină de culoare albă, masă vegetală uscată de culoare verde, cântare electronice, laptopuri, telefoane mobile, tablete, harduri, precum și 4.000 de lei și 5.225 de euro, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

După audieri, pe numele a 9 persoane procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate, astăzi, Tribunalului Sibiu, cu propunere de arestare preventivă.

La activități au participat, alături de polițiștii de combaterea criminalității organizate, și 19 grupe ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

 

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  motanul garfield

  In fata unui bloc se certau 2 locatari. Unul: Lasa, ca am eu grija: cand mai vin la tine 50 de insi si va drogati sun la politie… Chiar sa existe asa ceva in minicipiul nostru?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   motanul garfield

   N-am ochi albastri, Vocalule! Char am auzit conversatia asta si am ramas socat: la 600 de metri de blocul meu, unii se aduna intr-un apartament ca sa se drogheze (daca vecinul respectiv chiar spune adevarul) Viata bate filmul!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Asaniciodata

  NU am dorit decla UE astfel de indivizi ziși Deuche Welle sau Toto și nici drogați ori traficanți…A distrus tot pana si buna cuviință..acum avem si noi o țară ca afară asa cum groihaiau “marii intelectuali #” și “harnicii străzii #”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact