Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Șofer aproape în comă alcoolică, prins la volan. Avea peste 2g/l alcool în sânge

Șofer aproape în comă alcoolică, prins la volan. Avea peste 2g/l alcool în sânge

Un șofer a fost oprit în trafic la începutul acestei luni, băut mort. După ce a refuzat testarea cu aparatul etilotest, medieșeanul a fost transportat la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice. Nu mică le-a fost surpriza polițiștilor când au primit rezultatele – bărbatul avusese o alcoolemie de peste 2g/l alcool pur în sânge.

La data de 6 septembrie, un medieșean oprit în trafic a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la unitatea medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma primirii buletinului de analiză toxicologică s-a constatat faptul că șoferul avea un grad de intoxicație alcoolică ridicat, rezultatele fiind de 2,09 g/l alcool pur în sânge (prima recoltare), adică la nivel de comă alcoolică, respectiv 1,81 g/l alcool pur în sânge (a doua recoltare), transmite IPJ Sibiu.

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș continuă cercetările.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri:

Vizualizari: 1154

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

laura

Acum 4 ani

Peste 3 luni se urca iar la volanul masinii. sa se dea legea odata : daca esti prins baut la volan permisul luat pe viata. Ai nostri sunt ocupati cu alte legi ...sa le fie lor bine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus