Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Pro România l-a convins pe directorul Registrului Comerțului din Sibiu să se înscrie în partid

Pro România l-a convins pe directorul Registrului Comerțului din Sibiu să se înscrie în partid

Diretorul Oficiului Registrului Comerțului Sibiu, Vladimir Alexandru Tomașevschi (în poză, al doilea din dreapta), s-a înscris în Partidul Pro România, condus de fostul premier social-democrat Victor Ponta. Acesta vrea să ajute formațiunea să-și deschidă structuri în mai multe localități din județ.

Tomașevschi a fost prezentat public în cadrul unei conferințe de presă la Sibiu, joi, 19 septembrie. Acesta conduce biroul din Sibiu al Oficiului Național al Registrului Comerțului de peste 10 ani. În conferința de presă, diretoru lsibian a spus că nu a intenționat să se implice vreodată în politică, însă a făcut-o pentru că „politica are nevoie de oameni noi”.

„Dvs. mă cunoașteți mai mult ca un om profesionist, ca un om care până acum nu prea am avut tangență cu politica. Sigur că poate se întreabă mulți ce l-a apucat pe ăsta să intre în politică? Ei bine, cum știți și dvs. în sondaje, peste tot, se vede foarte clar și de acolo rezultă foarte clar că politicienii români, partidele, politica nu-s prea bine văzute și sigur că în aceste condiții nu se va schimba nimic niciodată dacă nu vin oameni noi și nu sunt oameni dispuși să-și sacrifice timpul liber, pentru că noi rămânem în continuare profesioniști, muncim, dar în timpul nostru liber putem să ne implicăm și în politică și să încercăm să schimbăm ceva”, a argumentat Tomașevschi înscriere sa în Partidul Pro România.

Acesta a precizat că liderul filialei județene Sibiu, Gigi Fețeanu, i-a propus implicarea în politică. „Personal, niciodată nu am fost dispus să dau din coate ca să intru în politică sau să obțin ceva politic, niciodată n-am datorat sau n-am obținut ceva prin politic și nu-s dator nimănui din punct de vedere politic, iar intrarea mea (în partid) mai are și alte motive: faptul că electoratul a început să dea semnale că s-a maturizat sau să înțeleagă ce e aceea democrație. Electoratul începe să se uite la oameni și acest vot care s-a dat cu ocazia europarlamentarilor s-a văzut că s-a schimbat puțin optica electoratului”, crede Tomașevschi.

„Dacă m-am angajat, urmează să pun umărul ca să creăm și în acest județ structuri, încercăm în toate UAT-urile. Aș dori să dăm un mesaj, să spunem că acest partid este deschis către toți, profesioniști, oameni de valoare, mici lideri de opinie, ca să îmbunătățim calitatea politică din România”, a mai spus directorul Oficiului Registrului Comerțului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Aurel Metrescu

Acum 4 ani

NU o prea avut tangenta cu politica, nuuu. Numai ca membru al Partidului Social Democrat Roman (al lui Sergiu Cunescu), de unde, prin USD, a ajuns in consiliul judetean intre 1996 si 2000, plus ceva UNPR. Dar 4 ani inseamna absolut nimic din punct de vedere geologic....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus