Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Sibiul se numără printre cele mai ieftine destinații turistice

Sibiul se numără printre cele mai ieftine destinații turistice

Buşteni, Sovata şi Sighişoara sunt localităţile cu cele mai ieftine opţiuni de cazare din România, având valori medii pentru o noapte într-un hotel de 3 stele în timpul lunilor de toamnă de 27 euro, 29 euro, respectiv 34 de euro pe noapte, potrivit unui comunicat al motorului de căutare momondo.ro, remis joi, AGERPRES.

În ceea ce priveşte destinaţiile de la Marea Neagă, staţiunile cu opţiuni ieftine de cazare în timpul lunilor de toamnă sunt Eforie Nord, Neptun şi Constanţa, iar valorile medii ale tarifelor pentru o noapte într-un hotel de trei stele pentru lunile septembrie - noiembrie sunt 30 euro, 32 euro, respectiv 36 de euro.

În plus, cele mai mici preţuri medii pentru cazarea în oraşe se regăsesc în Timişoara, Sibiu sau Iaşi, având valorile pentru o noapte în hoteluri de 3 stele de 37-39 de euro.

Oraşele mari, precum Cluj-Napoca sau Bucureşti, sunt în topul căutărilor, cel mai probabil fiind ajutate şi de prezenţa aeroporturilor internaţionale.

Cea mai scumpă staţiune privind cazarea în lunile de toamnă în hotelurile de trei stele este Băile Tuşnad, unde o noapte costă 60 de euro în medie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus