X
Mircea Diaconu

Mircea Diaconu, preşedintele independent al tuturor românilor

Prin Constituţie se prevede că Preşedintele României reprezintă pe toţi românii. După 1989 însă România a avut parte doar de preşedinţi propulsaţi de partide politice, care odată aleşi s-au arătat partizanii unor români din partidul care i-a susţinut.

Suntem din nou în apropierea campaniei electorale pentru prezidenţiale. Am avut parte deja de un preşedinte care a fost declarat colaborator al Securităţii. Am avut şi un preşedinte care a inventat o hotărâre a Curţii Constituţionale. Avem şi un candidat la prezidenţiale care a încurcat pastilele roşii cu cele albastre, iar ulterior chiar şi locul unde se află. Avem şi un candidat care a fost plecat din România vreo 8 ani, iar ulterior a fost sechestrată în Guvern.

DESTUL! Românii au pătimit destul după atâţia preşedinţi partizani politici. Iar candidaţii partidelor de azi nu sunt cu nimic mai buni. Servesc doar interesele clientelare. Consider că avem mare nevoie de un candidat independent: Mircea Diaconu. Primul preşedinte independent al tuturor românilor. Nu al celor de dreapta, nici al celor de stânga sau de centru. Al tuturor. Organizaţia ALDE Sibiu s-a oferit voluntar să ajute la strângerea de semnături pentru candidatura independentă a lui Mircea Diaconu la funcţia de Preşedinte al României. Surpriză! În doar două săptămâni, fără efort, am strâns peste 7.000 de semnături. La acestea se adaugă cele strânse în judeţ de organizaţia Pro România şi de staff-ul de campanie al lui Mircea Diaconu.

În această perioadă a strângerilor de semnături reprezentanţii partidelor au declarat zeci de mii de semnături, dar ştim cu toţii că în cele 6 săptămâni primarii şi directorii supuşi politic au muncit din greu să convingă pe cineva să semneze. Tinerii de la ALDE Sibiu ieşiti la strâns de semnături au fost suprinşi de cozile formate imediat ce apăreau la corturile de campanie. Oamenii au venit să semneze pentru Mircea Diaconu, pentru că văd în el soluţia pentru ieşirea din impasul politic în care se află România.

Ovidiu Gheorghe Tocaciu
preşedinte ALDE Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Toma

    Toata lumea stie ca actorul Mircea Diaconu a fost dus la Bruxelles de munca neobosita a Antenei 3!Iar acolo s-a umplut de “lauri”.Ati auzit cumva de prestatia politica a lui Diaconu la Bruxelles?Nici eu n-am auzit!Iar acum vrea alt rol-cel de presedinte!Da,va primi acel rol atunci cand ALDE va avea o majoritate de 99,99%!Cu modestie va spun ca atunci eu voi fi Prim Ministrul Romaniei!

  5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact