X
politie masina noaptea politist (3)

Urmărire ca în filme prin Sibiu: a făcut raliu cu poliția pe urmele lui

Un șofer a refuzat să oprească la semnalele unui echipaj de poliție, în noaptea de vineri spre sâmbătă, autoritățile pornind pe urmele lui. A urmat apoi o scenă desprinsă dintr-un film de acțiune – șoferul a mărit viteza, a trecut pe roșu, a condus pentru câteva străzi bune, pentru ca într-un final să se ascundă într-o parcare și să pornească pe jos. Din fericire, nu a reușit să fugă.

În data de 21 septembrie, în jurul orei 03:45, un echipaj la Biroului Rutier Sibiu aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe str. Semaforului din municipiul Sibiu, a efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, fără a ține cont de acest semnal. Polițiștii rutieri au plecat în urmărirea autoturismului, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase. Conducătorul auto a mărit viteza de deplasare, ignorând în continuare semnalele poliţiştilor rutieri şi circulând cu sistemul de iluminare oprit, relatează Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În intersecţia cu bulevardul Vasile Milea, şoferul a pătruns în intersecţi pe culoarea roşie a semaforului electric, continuându-și deplasarea spre localitatea Șelimbăr. După aproximativ 150 de metri, șoferul a intrat în parcarea unui hypermarket unde a ieșit din autoturism și a încercat să-l părăsească însă a fost oprit de polițiști.

Conducătorul auto, un sibian în vârstă de 28 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, a refuzat testarea cu aparatul etilotest iar la Spitalul Clinic Județean Sibiu a refuzat recoltarea de probe biologice. În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 337 din codul penal, respectiv refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice, arată sursa citată.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact