Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Sibienii din Terezian, invitați la întâlnire cu primarul Sibiului

Sibienii din Terezian, invitați la întâlnire cu primarul Sibiului

Sibienii care locuiesc în cartierul Terezian, în special, sunt invitați să participe la o întâlnire cu primarul Sibiului, Astrid Fodor. Subiectele discuțiilor sunt legate de cartierul din nordul orașului.

Întâlnirea este programată marți, 24 septembrie, de la ora 17:00, la Școala gimnazială nr. 13. ”Obiectivele întâlnirii sunt de a aduce în atenția Primăriei problemele specifice ale cartierului și ale locuitorilor săi, a descoperi împreună posibile soluții, dar și de a prezenta publicului programele de investiții derulate în ultima perioadă, precum și proiectele aflate în diferite stadii de implementare sau proiectare. Este încurajat astfel contactul direct dintre autoritățile publice locale și cetățeni și implicarea constructivă a locuitorilor cartierului în viața orașului”, se arată într-un comunicat de presă emis de organizatorii întâlnirii. Această întâlnire face parte din obiectivele proiectului Zilele vecinătății, cofinanțat de Primăria Sibiu prin intermediul Agendei comunității.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Deutsche Welle

Acum 4 ani

Terezianul nu vorbeste cu CORA ! vrem primar NOU !
Raspunde

Un oarecare

Acum 4 ani

Deci vrei primarul din satul NOU, bun!
Raspunde

Anonim

Acum 4 ani

Amenajarea micului parc de pe Aleea Rusciorului
Raspunde

marcel iordache

Acum 4 ani

Aaa... nu cred. Se reia circul de la alegerile trecute? Ce s-a intamplat dupa periplul trecut prin cartiere? Nimic. Primaria a ramas la fel de izolata si surda, a facut ce a vrut. Acum vine sa ne bage in seama ca trebuie votulete pentru FDGR...
Raspunde

Nelutu

Acum 4 ani

Daca se poate și o întîlnire cu oamenii din zona centrală, iar ziua , ora si locul sa fie comunicate mai devreme . Mulțumesc.
Raspunde

Cetatean

Acum 4 ani

Mda, miroase putin a ... servita cum se spune dat fiind faptul ca Primaria finanteaza Zilele Vecinatatii.
Raspunde

Weger

Acum 4 ani

Foarte bine daca intalnirile de luni dimineata de la 9 nu se mai tin si bizitele pe santiere nu se mai fac, o astfel de vizita este oportuna. Va rog sa vizitati si locurile de joaca din zona sa vedeti realitatea si poate anul acesta o sa organizati o licitatie publica pentru montarea steagurilor de 1 Decembrie asta daca nu cumva doriti sa i premiati din nou pe aceeasi si poatedaca in teren lucrurile mai mult stau ar fi bine macar sa nu luati toate documentele de bune sub forma unor declaratii pe propria raspundere si sa faceti ceva verificari mai amanuntite la ITM la ANAF la Tribunal etc inainte sa atribuiti o achizitie chiar daca legea nu impune asa ceva. Sa nu mai existe tot felul de întârzieri cauzate de lipsa personalului care este mutat de colo colo in functie de contract si de necesitate, pentru ca asa este foarte clar ce se poate face cu 1-2-3 angajati si 3-4 contracte........mai Nimic.
Raspunde

Un sibian nemultumit!

Acum 4 ani

Nu,multumim!Bine ca nu ati anuntat intalnirea dupa ora programata!Iar in felul cum suntem tratati,noi sibienii,ce sa cautam acolo?Sa ne mintiti inca o data?Stim foarte bine ca este imposibil de a obtine o audienta la Dvs. sau la viceprimar;stim de asemenea ca sunteti refractari la problemele noastre si ne intoarceti spatele;ne amagiti si ne amanati mereu cu promisiunile aratand ca aveti alte preocupari.Cate din promisiunile si angajamentele Dvs. mari s-au realizat?Va spun eu;nici una!Si atunci de ce sa venim sa ascultam echipa de zgomot si laudatori ai primariei?Ne-ati convins:vom vota pe cei care apleaca urechea la problemele noastre simple:alei,parcari,spatii pentru copii!
Raspunde

Vrajeala continua

Acum 4 ani

Este perioada sedintelor cu parintii la scoli, lucram la privat pana la ora 18 cel putin si facem o ora pe drum. Cum credeti ca va putem onora cu prezenta. Sigur nu v-ati gandit ....sau poate asa este mai bine. Ne tratati ca pe lumea a treia, cu spatele, cu ignoranta si nepasare ma refer la toti din primarie si la d-voastra in special. Nu avem cum sa ne exprimam nemultumirile in niciun fel si daca ajung oarecum din noroc la un sef director ceva, oricum nu se rezolva nimic. Stiti ca pentru o autorizatie de constructie se asteapta cam 4-5 luni sau pentru un cerificat de nomenclatura stradala 2-3 saptamani, sau unele achizitii sunt atribuite direct fara minima concurenta (intelegere, 1 oferta, initiere seap, acceptare seap, finalizare, contract) toate in 10 minute. Stiti d-na primar de toate acestea? Si sunt doar cateva. De urmarire si executie nu mai vorbim ca nu are rost. Mi as fi dorit sa pot venii sa va intreb mai multe....ca efectiv mi-e sila "1000 euro un cos de gunoi" - un vw golf IV
Raspunde

Jacobus Hentmanisse

Acum 4 ani

Va asteptam si prin Strand ''Fleischhauer Wiese'',avem de discutat ''oleaca'' tête-à-tête...à-tête.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus