Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Comisia de Apel anulează suspendarea lui Torok

Comisia de Apel anulează suspendarea lui Torok

După mai bine de o lună de la decizia Comisiei de Disciplină a Federației Române de Baschet, lui Roland Torok, jucător al echipei BC CSU Sibiu, i s-a făcut în sfârșit dreptate. Comisia de Apel a FRB a revizuit cazul și a anulat suspendarea jucătorului naționalei României. Astfel, el va putea începe sezonul alături de noua sa echipă încă din prima etapă.

Suspendarea lui Torok a generat un scandal imens în Federația Română de Baschet, presărat cu demisii și contre tăioase. Comisia de Disciplină s-a întâlnit din nou cu jucătorul, în 15 septembrie, pentru a rejudeca situația însă din cauza unor nereguli decizia a rămas aceeași. Clubul sibian a făcut apel la decizia Comisiei, care le-a fost favorabil. Anularea suspendării a fost anunțată de CSU Sibiu pe pagina de Facebook

Dragostea pentru baschet i-a fost încercată în ultima perioadă... dar acum normalitatea a fost reinstalată! Comisia de Apel a decis ANULAREA suspendării de 4 luni pentru sportivul nostru.
Vom reveni cu amănunte.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus