X
transfagarasan

Instituțiile publice din Sibiu cheamă publicul la curățenie în zona Bâlea Lac

De ziua mondială a curățeniei sâmbătă, 28 septembrie mai multe instituții publice din Sibiu vor organiza o amplă activitate de ecologizare în zona Bâlea Lac. Inspectoratul pentru Situații de Urgență va participa cu peste 50 de cadre.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Căpitanul Dumitru Croitoru” al județului Sibiu va participa cu peste 50 de cadre, alături de Consiliul Județean Sibiu, ADI Eco Sibiu, Filarmonica de Stat Sibiu, Asociația Județeană de Turism Sibiu,  Serviciul Public Salvamont Sibiu și a operatorului SOMA,  la o amplă  activitate  de ecologizare ce se va desfășura în zona Bâlea Lac. Este unul dintre cele mai importante puncte de atracție turistică ale Județului Sibiu, având și regim de arie protejată. Evenimentul are loc sâmbătă, 28 septembrie.

“Un mediu curat reprezintă un mediu sănătos și civilizat pentru copii noștri și întreaga comunitate sibiană. Zona Bâlea Lac reprezintă o  <<comoară>> a  noastră, a tuturor, drept pentru care trebuie să o prețuim și să o conservăm. Ne alăturăm acțiunii de ecologizare „Let’s Do It România împreună” cu Consiliul Județean Sibiu și ceilalți parteneri și încercăm să oferim un exemplu pozitiv pentru generația tânără pe care o invităm să ni se alăture în data de 28 septembrie la Bâlea Lac”, spune Inspectorul Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Căpitanul Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu, colonel Laurențiu  Cosmin Balcu.

Prin această acțiune se încurajează protejarea mediului înconjurător. Prin exemplul instituțiilor publice se dorește mobilizarea a cât mai multe persoane să acționeze în mod responsabil față de mediul natural.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact