Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Bărbatul care a lovit mortal o sibiancă pe trecerea de pietoni a fost arestat

Bărbatul care a lovit mortal o sibiancă pe trecerea de pietoni a fost arestat

Șoferul care, băut fiind, la finalul săptămânii trecute a lovit grav o femeie pe trecerea de pietoni, pe Șoseaua Alba Iulia, aceasta într-un final murind, a fost arestat preventiv.

Potrivit polițiștilor sibieni, bărbatul implicat în accidentul din 21 septembrie a fost reținut ieri pentru 24 de ore și prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi și libertăți a admis măsura, iar bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Reamintim că sâmbătă a avut loc un accident grav pe Șoseaua Alba Iulia. Un conducător auto de 27 de ani, din Mehedinți, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 64 de ani din Sibiu. Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice – 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din păcate, femeia a decedat la scurt timp după nefericitul incident, în spital.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5144

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Vedrbose Grunwaldt

Acum 4 ani

Asa-i trebuie la sarac! Daca era vreo veizadea fotbalisto-politicianista ar fi stat linistit si si-ar fi baut cafeluta imbunstatita cu putin whisky ca sa se dreaga.
Raspunde

Sibian

Acum 4 ani

Barbatul din Mehedinti este de fapt un tigan din Turnisor (str. Ovazului) care de cativa ani teroriza cartierul cu muzica la maxim noaptea, cu masina ambalata la maxim noaptea, cu raliu si claxoane pe strazile din cartier, baut find etc. Cu siguranta era in evidenta politiei dar nu s-a facut nimic.... Pacat ca a trebuit sa moara o femeie nevinovata ca sa intre un tampit la puscarie....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus