Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Un mort și nouă răniți pe DN 7, Sibiu-Rm. Vâlcea, în ultimele ore

Un mort și nouă răniți pe DN 7, Sibiu-Rm. Vâlcea, în ultimele ore

Drumul Național 7, în special tronsonul Sibiu-Rm. Vâlcea și Valea Oltului, își merită titlul de una dintre cele mai periculoase șosele din România. Numai în ultimele ore o persoană și-a pierdut viața și alte nouă au fost rănite. Fie că a fost vorba de o depășire efectuată în condiții precare sau de neadaptarea vitezei la condițiile de drum accidentele s-au soldat cu victime și traficul a fost blocat ore bune.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea, joi seară, a avut loc un grav accident rutier pe DN 7, în comuna Bujoreni. Şoferul unei autoutilitare s-a angajat într-o depăşire şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus. În accident au mai fost implicate alte două maşini care trecea prin zona respectivă în acel moment. În urma impactului, şoferul autoutilitarei a murit, iar alte şase persoane au fost rănite. Accidentul a avut loc pe sensul Sibiu – Râmnicu Vâlcea. Circulaţia în zonă a fost blocată minute în șir în urma evenimentului rutier.

Tot ieri, la kilometrul 202, conducătorul unei dube, care circula pe directia Sibiu - Vâlcea, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu o platformă. În urma impactului, șoferul dubei a fost grav rănit. Și în acest caz, circulația pe senul de mers Râmnicu Vâlcea - Sibiu a fost blocată.

WhatsApp Image 2019-09-27 at 10.49.02

De asemenea, în prima parte a zilei, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul unei ambulanțe care aducea două paciente la Sibiu a produs un accident pe Valea Oltului. Acesta s-a prosu în zona localității Tuțulești, de pe Valea Oltului (DN7, km 220). Potrivit poliției vâlcene, șoferul ambulanței private circula cu o viteză prea mare la intrarea într-o curbă la stânga. A intrat în șanțul de pe marginea drumului, având în autospeciale două paciente transportate pentru dializă la Sibiu. „Nu sunt victime”, anunță, din fericire, polițiștii vâlceni. Cele două paciente au fost preluate către Sibiu de o altă ambulanță privată.

ambulanta accident valea oltului

Azi noapte, traficul la ieșire de pe Valea Oltului în județul Sibiu a fost blocat mai bine de o jumătate de oră după ce un TIR a derapat și s-a răsturnat pe carosabil. Din fericire, accidentul a fost fără victime.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Alee

Acum 4 ani

DE groază Valea Oltului ! Dar şi şoferi NEBUNI.
Raspunde

Un Dac Liber

Acum 4 ani

Frate, cum nu se uita soseaua asta pe unde circula, si revendica viata a miliarde de soferi care respecta ad literam codul rutier! Cica: [...]" Valea Oltului, își merită titlul de una dintre cele mai periculoase șosele din România. Numai în ultimele ore o persoană și-a pierdut viața și alte nouă au fost rănite"[...] Va dati seama cat de senzationalista ar fi sunat fraza asta, daca articolul ar fi fosat scris la cateva secunde de la accident: [...]" Valea Oltului, își merită titlul de una dintre cele mai periculoase șosele din România. Numai în ultimele SECUNDE o persoană și-a pierdut viața și alte nouă au fost rănite"[...] Ce e trist, e ca mor oameni nevinovati din cauza unor idioti cu un intelect sub-dezvoltat care inca mai traiesc pubera iluzie a NFS-ului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus