X
sondaj usr-01

Sondaj USR. Barna, pe locul trei, la distanță de Mircea Diaconu

Klaus Iohannis are cu 5% mai puțin decât spune IMAS, Viorica Dăncilă are cu 9% mai mult, Dan Barna are în plus 5%, iar Mircea Diaconu mai puțin cu 9%. Conform unui sondaj USR, publicat de G4media.ro, datele nu coincid absolut deloc cu cele prezentate cu doar o zi înainte de IMAS.

Pe primul loc în sondajul USR s-ar situa președintele Klaus Iohannis, care ar fi votat de 40,5% dintre români, Dan Barna ar obține 19,7% din voturi în primul tur al prezidențialelor, fiind la mică distanță de Viorica Dăncilă, clasată pe locul doi, cu 21,4% din opțiuni. Pe locul patru se clasează Mircea Diaconu, cu doar 7,6% din sufragii. ”Ieri am primit sondajul de la aceeași casă cu care am lucrat la euro, primii patru clasați fiind: Iohannis – 40,5%, Dăncilă – 21,4%, Barna – 19,7%, Diaconu – 7,6%. Dacă ne uităm doar la mediul urban, Barna trece pe locul doi cu 22,7% intenție de vot (Iohannis este la 40,7%, Dăncilă – 15,7% și Diaconu – 9,1%). După cum puteți vedea sunt diferențe mari față de sondajul IMAS / Europa FM și unele greu explicabile. Sondajul făcut pentru noi este realizat prin metoda față-în-față pe aproximativ 1500 de persoane, în timp ce IMAS este făcut prin metoda CATI (telefon) pe aproximativ 1000 de persoane. Ambele au fost realizate în septembrie”, a scris Cătălin Drulă, coordonatorul campaniei lui Dan Barna pe grupul intern de comunicare al USR, citat de G4Media.

Potrivit unui sondaj IMAS prezentat luni de Europa FM, Dan Barna se clasează tot pe locul trei în intențiile de vot ale românilor, însă cu doar 14,2% din sufragii, în vreme ce pe locul doi s-ar situa Mircea Diaconu, cu un procent uriaș de 16,6%. Pe primul loc este Klaus Iohannis – 45,3%, în timp ce Viorica Dăncilă este cotată cu 12,4%.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Liviu

  Nu mai induceti electoratul la piste false, tinerii nu mai sunt dispusi sa voteze bolsevici si hoti.
  Rezultatul final va fi:
  Iohannis – 65%
  Barna – 32%
  Paleologu – 22%
  Diaconu – 15 %
  Dancila – 8%
  Hunor – 2%

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact