X
eugen neagoe

Noul antrenor al FC Hermannstadt: În 26 octombrie, cu FCSB, jucăm la Sibiu

Noul antrenor al echipei FC Hermannstadt, Eugen Neagoe, a anunțat că echipa se va întoarce la Sibiu până la sfârșitul lunii octombrie.

Eugen Neagoe a recunoscut că oferta de la clubul sibian nu a fost cea mai bună din cele pe care le-a avut, din punct de vedere finaciar. “Oamenii de la Hermannstadt și cei din conducere m-au dorit foarte mult. Au venit în București, am discutat două zile. Am mai avut două oferte mult mai bune financiar, dar nu întotdeauna banii sunt cel mai important lucru“, a declarat antrenorul la Digi Sport Special.

Eugen Neagoe are ca obiectiv menținerea echipei în prima ligă și a precizat când se va întoarce echipa să joace meciurile de acasă pe stadionul din Sibiu. “Promisiunea conducerii este ca partida cu FCSB, de pe 26 octombrie, să o disputăm la Sibiu”, a spus antrenorul.

Eugen Neagoe a adăugat că nu mai are deloc probleme de sănătate. “Puteam să încep de două-trei săptămâni, dar nu am avut echipă. Apoi, ca un făcut, au apărut două-trei oferte”, a mai spus tehnicianul.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   S

   @ion ionescu
   Sigur? Adică sunt doar 13 orașe cu echipa de fotbal de liga 1, Sibiu unul dintre ele.
   Ce sa mai zică Brașov, Tg Mureș, Oradea, Satu Mare, Bacău, dintre care unele n-au echipa nici de liga 3? Sau Timișoara, cu 2 care se chinuie sa rămână în liga 2?
   Nici București nu mai sta deloc bine ca infrastructura și rezultate, comparativ cu ce bani se învârt acolo. Rapid joaca pe unde apuca, FCSB tot pe unde apuca, Dinamo are o groapa amarata, stadionul național, singurul mai de doamne ajuta din oraș, le mai găzduiește când poate, ca la romani e știința super complicata punerea și mentenanța unui gazon…

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Ion Ionescu

    In liga 1 doar Sibiul joaca in deplasare, FCSB a jucat doar ptr ca pe arena erau concerte. Iar alte orase sunt si mai jalnice ca Sibiul, dar asta nu înseamnă ca e ceva bun la ce patim la Sibiu. Iar Tg Mures are stadion, acolo joaca FCH.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact