X
klaus iohannis la ulbs

Președintele Klaus Iohannis va participa la celebrarea a 50 de ani de ULBS

Președintele României, dl. Klaus Iohannis va participa la manifestările prilejuite de celebrarea a 50 de ani de la înființarea Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Sărbătoarea ULBS 50 reunește o serie de evenimente grupate în cadrul proiectului Zilele Academice ale Universității “LUCIAN BLAGA” din Sibiu, care a debutat la 1 octombrie cu tradiționala festivitate dedicată deschiderii noului an universitar, Toamna Studențească, în Piața Mare din Sibiu. Manifestările vor continua vineri, 4 octombrie, cu întâlnirea dintre Președintele Klaus Iohannis cu Biroul Permanent al Consiliului Național al Rectorilor, care va avea loc de la ora 09,30 în Sala Senatului ULBS, urmată de ședința omagială din Aula Magna (ora,10,00). Consiliul Național al Rectorilor va avea o întâlnire de lucru, de la ora 15,00, în Aula Avram Iancu a Facultății de Litere și Arte, iar de la ora 18,00, invitații vor urmări piesa de teatru ”Ulciorul sfărâmat”, la Teatrul Național ”Radu Stanca”.

Consiliul Național al Rectorilor își va continua ședința în 5 octombrie, de la ora 09,30, iar între 11,30 și 19,00 invitații vor lua parte la un program special de Tradiții Multiculturale în Muzeul Astra.

Zilele Academice ale Universității “LUCIAN BLAGA” din Sibiu este un proiect cofinanțat de Primăria Sibiu, prin Agenda Culturală.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    motanul garfield

    Sigur ca va participa, doar e in campamnie electorala. Daca nu era campania, nici n-ar fi dat pe acolo, pretextand ca are agenda incarcata: tenis, drumetii, chefuri la Cisnadioara…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact