Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Președintele Klaus Iohannis va participa la celebrarea a 50 de ani de ULBS

Președintele Klaus Iohannis va participa la celebrarea a 50 de ani de ULBS

Președintele României, dl. Klaus Iohannis va participa la manifestările prilejuite de celebrarea a 50 de ani de la înființarea Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Sărbătoarea ULBS 50 reunește o serie de evenimente grupate în cadrul proiectului Zilele Academice ale Universității “LUCIAN BLAGA” din Sibiu, care a debutat la 1 octombrie cu tradiționala festivitate dedicată deschiderii noului an universitar, Toamna Studențească, în Piața Mare din Sibiu. Manifestările vor continua vineri, 4 octombrie, cu întâlnirea dintre Președintele Klaus Iohannis cu Biroul Permanent al Consiliului Național al Rectorilor, care va avea loc de la ora 09,30 în Sala Senatului ULBS, urmată de ședința omagială din Aula Magna (ora,10,00). Consiliul Național al Rectorilor va avea o întâlnire de lucru, de la ora 15,00, în Aula Avram Iancu a Facultății de Litere și Arte, iar de la ora 18,00, invitații vor urmări piesa de teatru ”Ulciorul sfărâmat”, la Teatrul Național ”Radu Stanca”.

Consiliul Național al Rectorilor își va continua ședința în 5 octombrie, de la ora 09,30, iar între 11,30 și 19,00 invitații vor lua parte la un program special de Tradiții Multiculturale în Muzeul Astra.

Zilele Academice ale Universității “LUCIAN BLAGA” din Sibiu este un proiect cofinanțat de Primăria Sibiu, prin Agenda Culturală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

motanul garfield

Acum 4 ani

Sigur ca va participa, doar e in campamnie electorala. Daca nu era campania, nici n-ar fi dat pe acolo, pretextand ca are agenda incarcata: tenis, drumetii, chefuri la Cisnadioara...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus