Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Rășinărenii vor avea alimentare cu gaz în maxim trei ani. „Consumul de lemn a crescut prea mult”

Rășinărenii vor avea alimentare cu gaz în maxim trei ani. „Consumul de lemn a crescut prea mult”

Comuna Rășinari a obținut finanțare pentru realizarea rețelei de gaz. Potrivit primarului Bogdan Bucur, proiectul ar avea termen de implementare de doi ani și jumătate. 

Rășinărenii vor avea rețea de gaz în maxim trei ani, potrivit edilului localității. Proiectul este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar în această perioadă se finalizează documentele necesare pentru semnarea contractului de finanțare.

„Vom scoate la licitație lucrarea ce are o valoare de 20 milioane de lei. Proiectul ar trebui finalizat în doi ani și jumătate, timp alocat pentru proiectare și execuție. E bine să știu că în sfârșit reușim să realizăm rețeaua de gaz, însă mă voi bucura de-abia când voi vedea proiectul finalizat și când voi vedea că cineva beneficiază de el. Consumul de lemn a crescut foarte mult în ultimii ani. Am ajuns de la 1-2 stânjeni la 6-7 de casă. Pe deasupra, nu mai sunt oameni să lucreze, să pregătească lemne pentru iarnă, așa că acest proiect este mai mult decât binevenit”, a menționat Bogdan Bucur, primarul comunei Rășinari, pentru Turnul Sfatului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus