Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

S-a prefăcut că reprezintă o firmă de curățenie, ca să-și cumpere telefoane la preț redus

S-a prefăcut că reprezintă o firmă de curățenie, ca să-și cumpere telefoane la preț redus

Un bucureștean a fost prins de polițiștii sibieni că ar fi indus în eroare o companie de telefonie mobilă, pentru a achiziționa telefoane la preț redus. Se pare că bărbatul ar fi avut acte false și ștampile, astfel reușind să treacă drept reprezentantul unei societăți de curățenie și ia un număr de șapte telefoane mobile.

La data de 02 octombrie a.c., în municipiul Sibiu, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant a unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la înșelăciune și folosire de instrumente false.

În fapt, bărbatul este bănuit că, în cursul acestui an, sub falsul pretext că reprezintă o societate comercială cu profil de curățenie industrială și folosind ștampile și documente false, a indus în eroare alte societăți cu privire la încheierea unor contracte de prestări servicii cu intenția de a obține telefoane mobile la un preț scăzut, transmit polițiștii sibieni.

Presupusa activitate infracțională a bărbatului, în vârstă de 38 de ani, domiciliat în municipiul București, a fost întreruptă de către polițiștii sibieni care l-au surprins pe bărbat în timp ce ridica de la curier mai multe colete folosindu-se de documente de identitate false.

Față de persoana în cauză s-a dispus reținerea 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 954

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Ion

Acum 4 ani

Asta-i adevărată captură ce merită să fie postatä pe prima pagină! Cum se întâmplă că toți interlopii din centru nu sunt ținta poliției?
Raspunde

Ion Iliescu

Acum 4 ani

Știrea asta nu are sens. Care-i fapta? Înșelăciune pentru negocierea unui preț mai mic? De fapt bănuiesc că nu prețul era de fapt chichița, că el oricum fura telefoanele pe care urma să le plătească firma pe care o "reprezenta". Deci pentru el prețul nu era o miză.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus