X
Tesatorul de vise, spectacol TNRS

TNRS găzduiește poveste pentru copii, „Frozen – Regatul înghețat”

Pe scena Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu se vor juca cele mai îndrăgite spectacole pentru copii. „Frozen – Regatul înghețat”, un muzical cu dans și balet inspirat din celebra poveste Disney și „Țesătorul de vise – Poveste de Craciun” sunt spectacolele programate în luna decembrie.

Teatru Național „Radu Stanca” va găzdui unul dintre cele mai îndrăgite spectacole pentru copii, copii „Frozen – Regatul înghețat”. Luni, 2 decembrie, copii vor avea parte de un spectacol musical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice. Cei prezenți în sală se vor putea pierde în lumea de basm construită prin costumele și decorurile unice desprinse din lumea Disney. Pe scenă vor urca personajele de basm preferate ale copiilor – Prințesa Anna, Regina Elsa, Hans, Kristoff și Olaf.

Anul la Teatrul Național „Radu Stanca” se va încheia cu zece reprezentații ale spectacolului „Țesătorul de vise – Poveste de Crăciun”, regizat de Florin Coșuleț.

Informații pe larg despre programul de spectacole sunt publicate aici. Biletele pentru toate spectacolele TNRS pot fi cumpărate online sau din agenția teatrală – strada Nicolae Bălcescu, nr. 17, sau de la intrare în sala de spectacol, în limita locurilor rămase disponibile.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact