Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Traseele unor autobuze Tursib se modifică trei zile, pentru Zilele Vecinătății

Traseele unor autobuze Tursib se modifică trei zile, pentru Zilele Vecinătății

În perioada 04.10.2019 ora 12:00 - 07.10.2019 ora 07:00 se va opri circulaţia autobuzelor pe str.Gladiolelor, cu ocazia desfăşurării evenimentului ,,Zilele Vecinătăţii”. În acest interval, mijloacele de transport ale TURSIB care trec prin acea zonă vor circula deviat astfel: 

1)Pe traseul  1: în sensul de mers spre Calea Dumbrăvii, se va circula:   Hornbach …str.Lungă – sens giratoriu str.Lungă intersecţie cu str.I.L.Caragiale – str.Râului ... – Calea Dumbrăvii .

2)Pe traseul  16: în sensul de mers spre Valea Aurie, se va circula: Cartierul Tineretului - … - str.Ţiglari - str.Lungă - sens giratoriu str.Lungă intersecţie cu str.I.L.Caragiale – str.Râului …Valea Aurie .

3)Pe traseele 115 si 117: în sensul de mers spre Zona industrialăVest, se va circula: … str.Lungă – sens giratoriu str.Lungă intersecţie cu str.I.L.Caragiale – str.Râului … Zona industrială Vest.

Autobuzele de pe traseul 16 nu vor mai ajunge în staţiile “str.Lungă”, “Gladiolelor”, “Flaro” iar cele de pe traseele 1, 115, şi 117 nu vor mai ajunge în staţiile “Gladiolelor” şi “Flaro”.

Autobuzele 1, 16, 115, 117 vor opri în staţia “General Bălan“, situată pe str.Lungă, în apropierea intersecţiei cu str.General Bălan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus