Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Galerie Foto  - Cum arată sălile din noul Palat al Copiilor Sibiu

Galerie Foto  - Cum arată sălile din noul Palat al Copiilor Sibiu

Noul sediul al Palatului Copiilor din Sibiu a fost inaugurat în fața presei și al sponsorilor. Cu toate că Palatul Copiilor se va deschide sâmbătă pentru copii și părinți, încă mai sunt săli care necesită reparații.

Palatul Copiilor din Sibiu a inaugurat noul sediu de pe strada Henri Coandă numărul 51, pentru sponsori și presă. Deschidere pentru copii și părinți va fi sâmbătă, 5 octombrie, când elevii își vor putea cunoaște profesori și vor putea vedea noua clădire. Încă mai sunt săli care au nevoie de reparații majore, fațada nu este complet izolată și există o lipsă de fonduri. De la maraton s-au strâns 30.000 de lei, iar firma Con-A a oferit o suma de 10.000, banii cu care o să acopere cheltuielile centralelor termice. Unimat va recondiționa sala de teatru, care va deveni și sală de festivități.

inaugurare palatul copiilor (15)

Noua clădire este un spațiu oferit de Primăria Municipiului Sibiu, după ce vechea clădire a fost revendicată. Directorul, Daniel Vecsei, a depus un proiect pentru Bugetarea Participativă, dar în 2018 nu au trecut de analiza proiectului, dar în 2019 Daniel are speranțe mai mari.

„Sunt multe firme și mulți oameni cărora aș vrea să le mulțumesc că ne-au ajutat să ajungem până aici. Acum o să îi menționez pe cei de la Unimat și pe directorul Mihai Balaban, fără ei nu am fi reușit să ne mutăm acum. De asemenea, aș vrea să mulțumesc voluntarilor și profesorilor care muncesc din greu”, spune Daniel.
inaugurare palatul copiilor (8) inaugurare palatul copiilor (9) inaugurare palatul copiilor (10) inaugurare palatul copiilor (11) inaugurare palatul copiilor (12) inaugurare palatul copiilor (13) inaugurare palatul copiilor (14) inaugurare palatul copiilor (1) inaugurare palatul copiilor (2) inaugurare palatul copiilor (4) inaugurare palatul copiilor (5) inaugurare palatul copiilor (6) inaugurare palatul copiilor (7)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus