Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Tragedie la Piatra Craiului. Un bărbat și o femeie au murit după ce au căzut în râpă

Tragedie la Piatra Craiului. Un bărbat și o femeie au murit după ce au căzut în râpă

Două persoane au murit după ce au căzut într-o râpă în timp ce participau la maratonul Piatra Craiului, în zona Dâmbovicioara, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș, citat de Agerpres.

Salvamontiştii argeșeni au intervenit pentru salvarea unei femei şi a unui bărbat căzuţi în râpă. Potrivit salvatorilor, la locul evenimentului, femeia a fost găsită în stop cardio-respirator, pentru care s-au făcut manevre de resuscitare de către Salvamont, din păcate fără succes, şi un bărbat cu ambele picioare fracturate. În timp ce era transportat la spital, starea de sănătate i s-a agravat şi bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, decedând la scurt timp.

În zona Piatra Craiului are loc, în weekend, un maraton de alergare montană.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3552

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Stefan

Acum 4 ani

Cei care au organizat competiția sa răspundă!
Raspunde

cititor

Acum 4 ani

De ce? Cei care participa la astfel de competitii stiu ce riscuri implica si isi asuma. Probabil habar nu ai ce inseamna nici mersul pe jos, dar alergare montana. Fugi si mai "baga" niste carbohidrati inainte sa raspunzi !!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Calin

Acum 4 ani

Asta pentru ca oricine e acceptat intr-o asemenea competitie , pentru banii de inscriere . De ce nu faceti si o cursa de formula 1 pe Transfagarasan si oricine cu un permis de categoria B dobandit de 1 an sau mai putin , poate participa ? (Sau si fara permis , de ce nu ? Daca are banii de inscriere in concurs?)
Raspunde

Alergator

Acum 4 ani

Nu e acceptat oricine, da e usor de dat din gura fara sa știi
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Calin

Acum 4 ani

Pentru aia 2 care au dat dislike , nu imi ajung injuraturile pe care le-am invatat pana acum in toti anii mei de "studiu" ... Cum sa dai ma dislike cand tu organizezi un concurs de maraton pe un munte greu accesibil din Romania , pe care si cei de la Salvamont trebuie sa treaca o proba practica inainte de a se angaja acolo sau de a se muta din alta locatie ? Muntele si Marea nu iarta , de asta mor o gramada de ciumeti de astia anual .. unii la munte iar altii la mare .. Vina nu e doar a lor .. de vina sunt si cei care organizeaza maratoane pe munte in Octombrie cand asa zisii concurenti sunt incaltati cu addidasi si poarta colanti .. despre aia care se baga in mare cand e steagul rosu arborat pe mal , nu pot sa zic decat "cretini" sau asa zisi "Eu sunt Batman ... nu o sa mi se intample mie asa ceva niciodata" si pac .. s-a intamplat si lasi in urma ta famila si o gramada de prieteni .
Raspunde

raspandache

Acum 4 ani

S-au găsit să comenteze doi proști (Călin și Ștefan) care habar n-au despre ce vorbesc, ei n-au alergat în viața lor decât după autobuz cel mult. Competiția de alergare montană presupune niște riscuri pe care orice concurent și le asumă și pe care nici un organizator nu le poate elimina în totalitate. E munte animalelor, nu e trotuarul din fața casei (chit că și acolo te poate dezmembra vreun tefelist pe trotinetă).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus