X
Dan Barna și Dacian Cioloș (2)

Dan Barna și Dacian Cioloș lansează în Sibiu programul de președinte „10 proiecte pentru România”

Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la Președinția României și Dacian Cioloş, propunerea Alianței pentru demnitatea de prim-ministru, vă invită vineri, 11 octombrie, de la ora 18.00, în Piața Mică din Sibiu, la mitingul de lansare a programului de președinte „10 proiecte pentru România”.

Lansez acasă, la Sibiu, programul în baza căruia va cer votul pentru funcția de președinte al României.

Plec de la premisa că statul trebuie reclădit după nevoile oamenilor. Trebuie condus de un Președinte care contează, un președinte care știe, vrea și poate să rezolve probleme majore, astfel încât țara să fie guvernată în interesul cetățenilor. Voi fi acel președinte.

Voi avea un cuvânt de spus în respectarea angajamentelor pentru reforma și finanțarea educației, sănătății, infrastructurii critice, a politicilor sociale, a apărării și siguranței pentru toți românii – din țară și din diaspora. Ne vedem acasă în Sibiu.“, precizează Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la Președinția României și deputat de Sibiu.

Vineri, 11 octombrie, de la ora 18, în Piața Mică, la mitingul Alianței USR PLUS vor vorbi și eurodeputații USR PLUS Nicolae Ștefănuță și Dragoș Pîslaru, președinta filialei locale USR Sibiu Diana Mureșan și președintele PLUS Sibiu Raul Apostoiu.

Vor fi prezenți, ca de obicei, și prietenii de la Omul cu sobolani. Haideți alături de noi!

Alianța  USR PLUS Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andrei

  Danut Barna, iti dau in sfat intrucat ai cam luat-o pe tobogan in sondaje, desi pareai un tip interesant ptr prezidentiale ( asta in cazul in care prindeai turul 2 – era o premiera in Romania sa avem doi candidati de dreapta in al doilea tur ar prezidentialelor), nu-l mai ataca pe Klauss ca te duci tot mai jos. Atacul asta care l-ai facut in ultima vreme, trebuia lasat ptr turul al doilea, asa, ai toate sansele sa ajungi pe 4. Succes

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Zinco

   Divizia PSD pe receptie, da? Daca tot va plictisiti in slujba de la stat, haideti pana in Piata. Nu de alta, dar sa-i vedeti pe cei care va vor da suturi afara din functii.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dracu

  Io daca aveam campanie electorala n-as fi fost de acord sa imi cante o formatie care se numeste “omul cu sobolani”. E o greseala asta…

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2cents

  Se simt tot mai pregnant zvacniri de cult al personalitatii in partidul asta in care imi puneam candva mari sperante. Cat despre alianta, e facuta clar in defavoarea celui cu un ego mai mic dintre cei doi. Si evident ca al doilea va fi mereu in umbra si zic eu in pierdere, asa cum vor fi si cetatenii, care orbiti de stralucirile de tinichea ale campaniilor de genul asta vor vota fara sa poata vedea care dintre ei este cu adevarat mai potrivit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact