Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Dăncilă: Moțiunea nu va trece. Dacă trece, monitorizăm din opoziție

Dăncilă: Moțiunea nu va trece. Dacă trece, monitorizăm din opoziție

Premierul Viorica Dăncilă este convinsă că moțiunea de cenzură nu va trece, însă are și varianta de rezervă dacă guvernul pe care îl conduce va pica la vot. ”Această moţiune nu va trece. Dacă luăm scenariul că trece moţiunea ne vom continua lupta şi vom urmări ce va face fiecare guvern. Eu sunt un om responsabil. Voi cere preşedintelui să facă o nominalizare cât mai repede dacă vrea să dea dovadă de bună credinţă şi să schimbe acest Guvern eşuat, cum spune domnia sa”, a declarat Dăncilă în cadrul unui interviu acordat Adevărul.ro. Dăncilă susține că va rămâne candidatul PSD la prezidențiale, chiar dacă guvernul va fi demis. ”O să monitorizăm din opoziţie, o să urmărim cât de eficienţi sunt. Voi fi candidatul PSD şi preşeşedintele PSD. Mai e o lună până la primul tur al alegerilor şi nu ne putem permite experienţe”, a mai spus Viorica Dăncilă.

”Nu există să nu intru în turul al II-lea”

Premierul crede că ea va obține peste 22% în primul tur al alegerilor prezidențiale.”Cel mai important sondaj e votul. Intrăm în turul 2 şi câştigăm alegerile.  Cum vă vedeţi viitorul politic în PSD? Eu am preluat partidul cu 22%, cu preşedintele arestat, se vorbea de ruperea partidului. Am reuşit împreună cu echipa să ţinem partidul unit. Dacă aducem partidul la un scor bun, peste 22,5-23%, înseamnă că am făcut paşi importanţi. Decizia se va lua în partid, vom asculta opinia fiecărui coleg. Pentru mine e important ca partidul să aibă un scor bun, să avem credibilitate pentru locale. primul obiectiv e să câştigăm prezidenţialele. Nu există să nu intru în turul al II-lea”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

diaspora

Acum 4 ani

Naivo!
Raspunde

@diaspora

Acum 4 ani

Chiar nu vreau sa-mi alegi tu presedintele, diasporo!
Raspunde

teleormaneanul

Acum 4 ani

Dna Viorica, nu va lasati!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus