X
Echert USR (6)

Patru USR-iști vor să candideze la Primăria Sibiu

Alegerile interne pentru desemnarea candidaților la alegerile locale au fost sistate în USR Sibiu până după alegerile prezidențiale, a anunțat președintele organizației Adrian Echert. ”Am amânat toate desemnările până după alegerile prezidențiale. Motivul este că vrem să ne concentrăm pe campania prezidențială, în primul rând, iar apoi nu am dorit ca oamenii să-și piardă motivația după alegerile interne, pentru nu toată lumea câștigă. Am luat această decizie în Biroul Județean chiar cu riscul de a pierde puțin din timpul de promovare al candidaților”, a declarat Echert pentru Turnul Sfatului.

Selectarea candidaților va continua după 30 noiembrie, însă până atunci este încă deschisă perioada de înscriere a celor care vor să candideze la alegerile locale. Până acum, pentru Primăria Sibiu s-au înscris patru persoane, iar pentru Cisnădie și Șelimbăr câte două.

În alte județe, organizațiile locale au anunțat candidați pentru alegerile locale. De exemplu, la Primăria Constanța va candida deputatul Stelian Ion, iar Clotilde Armand va candida pentru primăria Sectorului 1.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andrei

  Deci, asta inseamna ca va candida Barna. Ar fi ok, el ar di singurul care ar putea sa o bata pe baba Fodor. Cred ca ar fi cea mai buna varianta de primar in Sibiu

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  optimist

  La Cisnadie, este nevoie de schimbare.Mentalitatea invechita si neperformanta trebuie inlocuita. Este nevoie de un primar cu o viziune a viitorul orasului si care prin calitatile sale poate sa imprime directia dorita.Un primar care sa inteleaga ca orasul este o gospodarie mai mare , iar Cisnadioara si Cartierul Arhitectilor nu sunt anexe ale acestei gospodarii.
  Este nevoie de un bun gospodar, o persoană empatică, cu respect fata de cetateni, care sa nu urmareasca doar bifarea mandat dupa mandat, care sa cheltuite banul public in interesul tuturor cetatenilor,care sa asigure transparenta decizionala,un om de buna credinta, de bun simt,care sa nu promita, dar sa faca

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian

  Barna, Stefanuta si altii asemenea nu sunt de ajuns, s-au inconjurat de prea multi copii lihniti, unii ejectati de la masa, altii dornici de afirmare prin impogatire rapida, iar altii care-si cauta protectie speculand ce o sa fie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact