Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Șofer oprit pentru viteză excesivă. Polițiștii sibieni au descoperit că nu are nici permis

Șofer oprit pentru viteză excesivă. Polițiștii sibieni au descoperit că nu are nici permis

Un bărbat de 32 de ani s-a ales cu dosar de cercetare penală, după ce poliția l-a tras pe dreapta pentru că a condus cu viteză excesivă, doar pentru a descoperi ca nici măcar nu deține permis de conducere.

Autoritățile l-au înregistrat pe bărbat cu aparatul radar, ieri, în jurul orei 18:30, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Tălmaciu cu viteza de 75 de km/h. După ce a fost oprit de către polițiștii rutieri în vederea sancționării contravenționale din cauza încălcării regimului legal de viteză, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce, relatează Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În consecință, pe numele șoferului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1372

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus