Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Vasile Miriuță a fost dat afară de la Kisvarda. ”Îmi pare rău că lucrurile au luat o astfel de turnură”

Vasile Miriuță a fost dat afară de la Kisvarda. ”Îmi pare rău că lucrurile au luat o astfel de turnură”

Fostul antrenor al FC Hermannstadt, Vasile Miriuță, a fost demis de la clubul maghiar de primă ligă, Kisvarda. Despărțirea vine ca urmarea a rezultatelor slabe din ultima perioadă, scrie gsp.ro. „Am căzut de acord cu antrenorul Vasile Miriuță asupra încetării colaborării. Clubul nostru și tehnicianul au idei diferite despre fotbal. După întâlnirea avută, am decis să îi mulțumim pentru munca depusă și să pornim pe căi diferite. Sperăm să își găsească rapid o echipă și îi dorim mult succes!”, se arată în comunicatul emis de Kisvarda, citat de gsp.ro. „Îmi pare rău că lucrurile au luat o astfel de turnură, dar aș vrea să le mulțumesc celor de la Kisvarda pentru această oportunitate. Le doresc tuturor succes în continuare, clubului, jucătorilor, fanilor”, a spus și Miriuță.

Kisvarda ocupă locul 6 în prima ligă din Ungaria după 8 etape, cu 10 puncte. Miriuță nu izbutise să câștige niciunul dintre ultimele patru meciuri, un egal și trei înfrângeri. România rămâne puternic reprezentată la Kisvarda. Din lotul formației maghiare fac parte în continuare Mihai Mincă, Claudiu Bumba și Gicu Grozav.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Iuly Receu

Acum 4 ani

Vino anapoi an Sibiu! Aiki e casa tha!
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

cum a fost dat afare?ca doar stie ungureste!sau facea antrenamente inlb romana?ceea ce e cam interzis la ungaria!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus