X
exercitiu pompieri ISU incendiu (17)

ACTUALIZARE Incendiul de lângă Sala Transilvania, izbucnit de la o lumânare uitată aprinsă

Un incendiu a izbucnit miercuri, la prânz, într-un apartament la casă aflat pe strada Dumitru Anghel din vecinătatea Sălii Transilvania.

Actualizare 11:20. Incendiul a fost lichidat după nici o oră, anunță reprezentanții pompierilor sibieni. ”Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de  o lumânare lăsată nesupravegheată. În  urma incendiului au ars elemente de mobilier și a fost afectat unul dintre pereții camerei”, rezumă reprezentanții Inspectoratului pentru situații de urgență. Alături de ei, la incendiu au intervenit și reprezentanții Serviciului de ambulanță, care au transportat la spital o tânără de 19 ani și pe prietenul acesteia, de 20 de ani, reîntors acasă după izbucnirea incendiului. ”O tânără de 19 ani s-a trezit din cauza fumului din casă. Persoana nu a suferit arsuri sau intoxicații acute cu fum, ea ieșind pe balcon. Prietenul acesteia, de 20 ani, venind acasă de urgență, a prezentat un atac de panică”, relatează reprezentanții Serviciului județean de ambulanță.

Știre inițială. Conform autorităților, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu intervine cu  două autospeciale cu apă și spumă și autospeciala de salvare de la înălțime în municipiul Sibiu, strada Dumitru Anghel la un incendiu izbucnit la un apartament situat la casă.

”Din primele informații nu există victime, incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidarea acestuia. Intervenția se află în dinamică”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Foto: Arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact