Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Mediul de afaceri își cere drepturile la Business Summit Transilvania

Mediul de afaceri își cere drepturile la Business Summit Transilvania

Criza forței de muncă, relația cu instituțiile statului, impactul legislației asupra afacerilor, problemele locale ale antreprenorilor sibieni sunt doar câteva din temele ce vor fi abordate de prima ediție a Business Summit Transilvania, un eveniment care va aduce laolaltă oameni de afaceri români și străini, reprezentanți ai administrației și speakeri internaționali.

Evenimentul are loc la Sibiu, în data de 10 Octombrie 2019, în sala Aula Magna a Universității Lucian Blaga, din cadrul Facultății de Medicină (strada Lucian Blag  a 2A, Sibiu), începând cu ora 12. ”Consider că mediul de afaceri, în special IMM, nu este reprezentat corect și nici nu beneficiază de un tratament echitabil din partea instituțiilor statului, a legiuitorului, a autorităților locale, cu toate că este principalul contribuitor la bugetele locale și nationale. E nevoie de o voce puternică, unitară, astfel încât sa fim puși la masa deciziei ori de câte ori sunt avute în vedere măsuri bugetare, măsuri economice, atât la nivel local, cât si național. Trebuie să inducem responsabilitate atât reprezentanților instituțiilor statului, cât și nouă, antreprenorilor, adoptând un comportament responsabil social și de business”, susține Ciprian Faraon, președintele Centrul INFOBiz & antreprenor și organizator al Business Summit Transilvania. Evenimentul este organizat de Centrul INFOBiz și Elite Business Women. „Cred în potenţialul IMM urilor românești și mă bucur să văd preocuparea acestora pentru dezvoltare. Sunt de părere că afacerile care rezistă peste ani sunt cele care înteleg nevoia de acumulare de know how de business”, susține Bianca Tudor, fondator & CEO Elite Business Women.

Cu ocazia acestui eveniment se va lansa Patronatul Județean al Intreprinderilor Mici și Mijloci din Sibiu, organizație afiliată Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR – Florin JIANU, președinte).

Speakeri internaționali în cadrul evenimentului( primul panel).

Mavis Amankwah – Antreprenor multi-premiat, Public Speaker si Business Coach, cu peste 20 ani in industria comunicatiilor si serviciilor profesionale, ambasador al diversitatii din Marea Britanie

Al Kamara –  Antreprenor, Executive Coach and Author of The Drive to Aim High: Seven Powerfull Mindsets Proven to Guarantee Your Success

Lena Kay– Antreprenor, TedX Speaker & Transformational Coach

Tal Catran -  Accelerators Guru & International Keynote Speaker; Start-Up Ecosystem Builder;TEDx Speaker

Invitați speciali ai evenimentului( al doilea panel)

Ø Florin JIANU – fost Ministru pentru IMM-uri, mediu de afaceri si turism, Presedinte al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici și Mijlocii din Romania

Ø Cătălin PREDOIU- fost Ministru al Justiției, deputat, reprezentant al Parlamentului României

Ø Livu ROGOJINARU – Vicepreședinte Consiliului Economic și Social

Ø Livia ILIE – Prorector Universitatea Lucian Blaga din Sibiu

Ø Adrian RADA – Vice-Presedinte Federația Nationala pentru Invațamant și Formare Profesionala

Ø Cătălina COSTACHE / Doris LUPU – Fundatia POLISANO – responsabilitate sociala

Ø  Reprezentanți ai instituțiilor publice locale și regionale

Ø Reprezentanți ai patronatelor

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus