X
Promenada Sibiu

NEPI anunță oficial deschiderea Promenada Mall în 14 noiembrie. Lista brandurilor care vin în Sibiu

Oficialii NEPI a anunțat miercuri data inaugurării Promenada Mall, precum și lista brandurilor care vor sosi astfel la Sibiu.

NEPI Rockcastle anunță oficial că Promenada Sibiu, situat în zona Gării Centrale, pe stradă Lector, nr 1-3A, își așteaptă vizitatorii începând cu 14 noiembrie.

Rezultat al unei investiții de 100 milioane de euro, cel de-al 19-lea Centru Comercial NEPI Rockcastle a fost construit pe un teren de 4,2 ha și dispune de o suprafață închiriabilă de 42.200 de metri pătrați.

„Investiția în Promenada Sibiu este una dintre cele mai mari pe care NEPI Rockcastle le-a făcut până acum în România, în afară Bucureștiului. Am investit nu doar financiar, dar și experiența acumulată din celelalte Centre Comerciale dezvoltate și administrate de noi și suntem siguri că peisajul comercial va fi reinventat și redesenat odată cu inaugurarea din noiembrie, atât prin branduri premium, dar și printr-un design unic în regiune. Avem primul Hypermarket Kaufland amplasat într-un Centru Comercial, primul multiplex cinematografic Cinegold din regiune, dar și o terasă cu o priveliște spectaculoasă’’, a spus Dorinel Udma, Asset Manager NEPI Rockcastle.

Mixul de magazine are la bază o rețetă de succes, aplicată de către dezvoltator în cele mai noi centre comerciale ale sale și constă în branduri premium internaționale și naționale de îmbrăcăminte, încălțăminte, înfrumusețare, accesorii, sport și jucării și de opțiuni multiple de distracție. Massimo Dutti, Guess, Bigotti, Levi’s, Mustang Jeans, Nissa, US Polo, Ganț&Lacoste, Tommy Hilfiger, Various Brands, Seroussi, Mohito, Zara, H&M, Bershka, Oysho, Pull&Bear, Stradivarius, CCC sau New Yorker sunt doar câteva dintre brandurile care își vor aștepta vizitatorii cu cele mai noi concepte ale sale.

Pasionații de gastronomie sau simpli curioși ai diferitelor bucătării locale și internaționale vor putea alege dintre meniurile variate oferite de cele 17 restaurante, fast-food-uri sau cofetării, în timp ce copiii se vor putea distra în zona dedicată lor, ce se va întinde pe aproape 500 de metri pătrați.

Terasa Promenada Sibiu, gândită drept un spațiu pentru organizarea de evenimente cultural-artistice, va găzdui și 4 restaurante.

Amplasat în centrul Sibiului, cu acces imediat din zona istorică și intensiv tranzitată de turiști, noul mall va aduce primul cinema multiplex din oraș, cu 9 săli de proiecție, având o capacitate totală de 1.400 de locuri.

Vizitatorii Promenada Sibiu vor dispune de o parcare dispusă pe 4 niveluri, cu o capacitate totală de 1.600 de locuri, 400 dintre acestea având acces direct la cinema, food court și locul de joacă pentru copii.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

15 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Veronela Sorostinean

  Doamne, eu mi-am luat concediu in perioada deschiderii noului mall sibian, pentru a lua parte, in mod activ, la ceremonia de deschidere si la celebrarea shoppingului in forma sa cea mai frumoasa si datatoare de bunastare!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  onemedia

  Dl. ziarist! Promenada Mall e cealalta hardughie despre care probabil ai scris inainte de/la deschidere… Deh, si protocolul de deschidere nu poate fi chiar gratis…
  Revenind la denumire, se spune ca astia ar fi ceva cu Festival Mall… dar stai linistit: suntem obisnuiti cu starea ta de confuzie!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   kokos

   D-l ziarist are dreptate :noul mall se va numi Promenada Mall , s-a renuntat la denumirea de Festival Mall . Mall-ul din Selimbar nu se mai numeste Promenada ci Sibiu Shopping City.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Eu

  Promenada mall se numeste noul mall de lângă gara(i-au schimbat denumirea de Festival).
  Cel din Selimbar nu se mai numeste de câțiva ani așa, se numeste simplu Shoping City Sibiu

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gogocea

  Inainte sa comentati ca nu e Promenada ar trebui sa va documentati mai bine. Autorul articolului are dreptate. Mall-ul din Selimbar este acum Shopping City Sibiu iar mall-ul acesta, care trebuia sa se numeasca Festival Centrum, a fost redenumit Promenada.

  E confuz, dar asta e decizia celor de a NEPI. Mie mi se pare mult mai potrivit numele acesta decat Festival Centrum – nu era nici in centru si nici nu o sa fie vreun festival acolo :)

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Erlkonig

  Cati ageamii comenteaza pe-aici. Daca ati fi fost minim informati, stiati ca la inceputul anului NEPI a cumparat proiectul Festival de la cei care l-au initiat, si l-a rebrand-uit

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mihai

  Oricum s-ar numi el, in 14 noiembrie ne luam toti zi libera si trecem pe la banca pentru un credit. Si apoi mergem sa vedem minunea. Pentru inceput, blocam tot traficul in acea zona, apoi, cine are noroc sa ajunga in parcare se plimba gura-casca pe acolo de parca ar fi magazine pe care nu le-a mai vazut, mai cumparm ceva carpe, mai baga un burger si apoi isi face timp pentru selfies de pus in insta. Mult succes, turma!

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact