X
SMURD exercitiu politie (80)

Tamponare în cartierul Ștrand provocată de o șoferiță neatentă

O șoferiță a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, în cartierul Ștrand, după ce a intrat într-o intersecție fără să acorde prioritate. 

Femeia, în vârstă de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Iosif Velceanu, a pătruns în intersecția cu strada Ștrandului fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de șoferița de 39 de ani, arată Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Ambele persoane implicate în accident au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar femeia de 39 de ani a fost preluată de un echipaj SMURD, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. În urma investigațiilor medicale, s-a constatat că femeia transportată la spital nu a suferit leziuni traumatice astfel încât evenimentul va fi protocolat ca și tamponare, fără victime, mai arată polițiștii sibieni.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact