Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Copil de doar 6 ani dispărut în Sibiu. A plecat în Șura Mare cu taxi-ul&;

Copil de doar 6 ani dispărut în Sibiu. A plecat în Șura Mare cu taxi-ul&;

Un copil de doar șase ani a plecat de acasă în jurul orei 14:00 și nu s-a mai întors. Băiețelul locuiește în orașul Sibiu cu părinții, iar cei care îl văd sunt rugați să sune imediat la 112. 

Actualizare. Minorul a fost găsit urmă cu câteva minute în Șura Mare, la familia concubinului mamei. Potrivit polițiștilor sibieni, copilul este în siguranță și nu a fost victima niciunei infracțiuni. A plecat din oraș cu un taxi, relatează sursa citată.

Știre inițială. În această după-masă, în jurul orei 18:00, prin 112, mama unui minor în vârstă de 7 ani a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a fiului ei, DĂMIAN DAVID ANDREI ALEXANDRU. Familia locuiește în municipiul Sibiu, pe str. Rusciorului, iar minorul a plecat de acasă în jurul orei 14:00.

Semnalmente: 1,20 m, 20 kg, constituție atletică, față ovală, păr blond, fir drept, ten alb, ochi albaștri.

La data plecării purta pantalon de trening negru, maiou verde și adidași negri.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale efectuează ample verificări în vederea depistării minorului, cu sprijinul efectivelor Poliției Municipiului Sibiu și Serviciului Criminalistic.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest copil sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Nicolae Cușcă

Acum 4 ani

Câți ani are până la urmă??? 6 7... ??..
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

Te doare mintea: un copil de 6 ani transportat de un taximetrist???
Raspunde

gabi

Acum 4 ani

doamne fereste! dar cum l-a luat acel taximetrist?????????? un copil așa mic, neinsotit si taximetristul îl duce? nu se poate așa ceva..
Raspunde

Dracu

Acum 4 ani

Si taximetristu ala nu si-o fi ous semne de intrebare? Cam cat de idiot a fii?
Raspunde

Tina

Acum 4 ani

Si șoferul nu a anunțat poliția fiind dat dispărut. Nu si-a pus intrebarea de ce vrea sa meargă cu un taxi fiind singur ? .....
Raspunde

ileana v

Acum 4 ani

sunt convinsa ca e altceva la mijloc...taximetrist prieten cu familia aluia sau ceva si rugat sa-lia pecopil ca sa o aiba pe ma-sa cu ceva la mana...te miri ce probleme au oamenii in familie. efectiv nu cred ca soferul taxiului ar fi luat asa de pe strada un copil de 5-6 ani la cererea copilului. Pe deasupra slabe sanse ca un copil de varsta ai sa stie adresa concubinului mamei sale, mai ales ca e si in alta localitate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus