Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Trafic îngreunat spre Sebeș după închiderea autostrăzii A1

Trafic îngreunat spre Sebeș după închiderea autostrăzii A1

Traficul rutier este îngreunat, joi, la intrarea în Sebeș dinspre Sibiu, după ce autostrada Oraștie Sibiu a fost închisă în zona Sebeș pentru efectuarea unor lucrări.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române transmite că circulaţia pe traseul comun al drumurilor naţionale 1 şi 7 se desfăşoară cu dificultate la intrarea în Sebeş dinspre Sibiu, din cauza numărului mare de autovehicule, nevoite să reducă viteza la o trecere la nivel cu calea ferată şi în zona trecerilor pentru pietoni din municipiu.

Coloana de autovehicule măsoară aproximativ 4 kilometri. Pentru a evita Sebeşul, conducătorii autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone care circulă către Alba Iulia pot urma ruta DJ106I Cunţa – Şpring – Vingard – Berghin, DJ107 Berghin – Alba Iulia.

De asemenea, acest traseu poate fi folosit şi de către cei care merg spre Deva, cu menţiunea că din Alba Iulia trebuie să circule pe DN1 către Oarda de Jos, apoi pe DJ107C, care iese în DN7 la Vințu de Jos.

Până mâine, 11 octombrie , la ora 08:00, circulația rutieră este închisă pe autostrada A1 Orăștie – Sibiu, între Nodul Rutier Sebeș Nord (localitatea Lancrăm, judeţul Alba) și Nodul Rutier Sebeș Vest (localitatea Vințișoara, judeţul Alba), pentru montarea unor elemente necesare realizării viitorului Nod Rutier Sebeș de pe Autostrada Sebeș-Turda (A10).

Pe perioada lucrărilor, traficul rutier va fi deviat pe DN1 (E81) și pe DN 7 (E68).

foto Info Trafic Alba

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus