X
medicina_legala crima omor

Ruși, 2019. Au băut, s-au certat, s-au bătut, l-a înjunghiat. A murit, e arestat

30 de zile de arest preventiv cer procurorii sibieni pe numele lui Valeriu Buian, un locuitor al satului Ruși din comuna Slimnic. Sâmbătă acesta și-a înjunghiat un cunoscut, care apoi a murit.

În cursul zilei de sâmbătă, împreună cu fiul său și un alt cunoscut, Valeriu Buian s-a dus la un consătean, unde s-au cinstit cu mai multe pahare de băuturi alcoolice. Între Buian și gazdă discuțiile în contradictoriu au luat amploare, iar bătaia cu pumni și picioare iscată între cei doi a luat amploare. ”Victima C.I. l-a lovit pe suspectul B.V. (Buian Valeriu – n.r.) cu o bâtă în zona capului, iar după ce acesta a căzut la pământ, a continuat să-l lovească cu bâta peste mâini, picioare şi spate oprindu-se urmare a intervenţiei fiului suspectului, B.M.N., care l-a împins pe C.I. de deasupra tatălui său. Suspectul B.V., beneficiind de intervenţia fiului său, s-a ridicat de la pământ, s-a înarmat cu un cuţit, s-a apropiat de victimă prin spatele acesteia şi a înjunghiat-o de trei ori în zona toraco-abdominală, provocându-i leziuni traumatice care ulterior au dus la decesul acesteia”, relatează procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, care au preluat cazul.

În cursul zilei de duminică, aceștia au deschis un dosar de urmărire penală pentru comiterea infracțiunii de omor, după care l-au reținut pe Valeriu Buian pentru 24 de ore. În cursul zilei de luni, judecătorul de drepturi și libertăți al Tribunalului Sibiu urmează a se pronunța asupra cererii de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Valeriu Buian.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact