X
2c5097a7-65d7-4c8a-9523-f85b5c063a85

Traian Stoiță îi răspunde lui Trif: ”Singurul trădător e el”

A coordonat activitatea ALDE Sibiu la alegerile europarlamentare, însă acum și-a dat demisia din funcțiile deținute în partid. Traian Stoiță s-a simțit vizat de președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, atunci când a vorbit de trădătorii din partid și i-a dat replica:  ”El a trădat așteptările sibienilor, românilor și, poate nu e o noutate, a trădat așteptările colegilor lui din organizație. Nu eu, nu Adela Muntean și Horațiu Marin, oamenii care au făcut performanță în Instituția Prefectului. Postul de la Guvern nu l-am primit cadou. Pur și simplu m-am detașat de la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, unde am obținut un post prin concurs. Așa că domnule Trif, ex-ministru și poate într-o zi ex-președinte PSD Sibiu, mă retrag din postura de secretar coordonator al ALDE Sibiu, nu și din cea de membru. Fac un pas în spate pentru a folosi timpul și întreaga energie pentru carierea mea artistică, însă voi rămâne lângă această echipă care mă reprezintă”, a transmis Stoiță.

”Îl provoc să își asume cu subiect și predicat o posibilă demisie”

Traian Stoiță îi reproșează lui Trif lipsa de bărbăție pentru că nu-și asumă rezultatul de la alegerile prezidențiale. ”În aceeași declarație a lui Bogdan Trif pentru Turnul Sfatului, am văzut un om lipsit de bărbăție atunci când s-a pus problema demisiei din funcția de președinte în cazul insuccesului la prezidențiale. Îl provoc să își asume cu subiect și predicat o posibilă demisie. Nu răspunde Organizația! În acea organizație există oameni de calitate și muncitori care își creează un deficit de imagine prin asocierea cu el. Cel care trebuie să își asume e președintele!  Dincolo de asta, dacă tot am vorbit de bărbăție, un om ca Bogdan Trif trebuie tocat politic. Vom demonstra asta la prezidențiale!”, a mai spus Traian Stoiță.

Trif: Au vânat doar funcții

Întrebat într-un interviu cum vede intrarea Adelei Muntea, fost prefect de Sibiu, și a lui Horațiu Marin, fost subprefect, în ALDE, Bogdan Trif i-a catalogat drept ”doi trădători”. ”Doi trădători! Erau demult cu armele și bagajele la Alde. Cine trădează o dată va trăda în continuare. Poate că am greșit că le-am acordat încredere, important este că am înțeles destul de repede cu ce fel de oameni avem de a face. Când ești într-o echipă, ești și la bine și la greu. Ei au vânat doar funcții, iar în momentul în care nu le-au mai avut, în loc să vină să muncească  alături de toți colegii din partid au preferat să fugă  la alții pentru niște avantaje personale. ALDE Sibiu a mai luat, la un moment dat, un om de la noi pe care l-a momit cu o funcție în aparatul guvernamental, un om care a părăsit, însă, ALDE imediat ce și-a pierdut funcția oferită cadou. Dacă politica ALDE Sibiu înseamnă își excludă membrii aleși, consilierii locali și primarii și să racoleze trădătorii din alte partide veniți pentru avantaje de moment, ce aș mai putea să le mai urez decât succes in direcția asta?!”, a susținut Trif.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  O analiza buna si corecta ! PSD Sibiu a mostenit o echipa mare si inchegata , vedeti doar 4 Parlamentari etc , de la Presedintele Cindrea Ioan . Deci tot ce a preluat Trif , a fost MOSTENIRE , si el Singur la parinti ! Acum , dupa 2 ani de domnie Trif Bogdan , ve ti vedea ce ramane ! E simplu . Rezultatele vorbesc , au vorbit deja la Europarlamentare . A reusit sa risipeasca acest Trif , Toata Mostenirea !!! Vai , Vai

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  scena9

  domnule Trif, ex-ministru și poate într-o zi ex-președinte PSD Sibiu

  Cei tot domniti atátá?
  Sunt ín orice partid european gen PSD (SPD = Genosse) TOVARÁSI !!!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Teo

  Hotul striga hotii.Traiane esti si tu un fripturist asemeni membrilor ALDE,ati profitat pana acum de guvernare ,obtinand avantaje materiale si sinecuri.Nu aveti nici o credibilitate asa ca nu e nici o paguba, daca veti disparea din politica.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Traiana

  Toata lumea comenteaza cum ca TS este TS PSD, dar eu ma intreb de ce este bagat in seama acest limbric numit Stoita?
  Uita ca a fost consilier la Agricultura propulsat de PSD. Cand nu i-a mai mers a fugit la ALDE, unde a coordonat o campanie de Europarlamentare cu un rezultat de 3% pe Sibiu.
  Acest limbric tradator, pentru ca asa ii numeste el pe ceilalti care pleaca la alte partide ar trebui sa isis faca o analiza la cariera artistica si sa lase politica pentru aia care se pricep, nu are nici in clin nici in maineca.
  Pacat ca este bagat in seama, cei 3 ex pesedisti, cred ca nici caini nu se pot numi, ca de … nu musti mana care te hraneste.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Toma

  Post obtinut prin concurs la minister?Inseamna ca acolo se intra mai usor ca la Spiru Haret!Hai sa fim seriosi:Stoita are o gramada de titluri obtinute pe “scurtatura” pe care nu le stie nici el dar e atat de “subtire” la mansarda!Vai de partidul al carui portdrapel este acest guraliv!Ati vazut la precedentele alegeri!

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un sibian vero

  Bai Stoita, bai baiatul, da tu de unde ai venit? nu din PSD? cine ti-o platit aparitiile “artistice” cu bani din bugete locale din Marginime si nu numai??ai uitat ma baiete cum te-au hranit si crescut parintii tai PSD-isti? Te-o fi apucat dragostea de Daea asa subit?si Acum le intorci spatele?
  Da ma baiete, in alta ordine de idei cum e cu rezultatele proaste si cu raspunderea? Ca si coordinator la europarlamentare cat ai avut scoru pe Sibiu? Da cum o fost cu decizia lu motocicleanu de a trage la raspundere prin demisie pe toti cu rezultate proste?pai bai baiete nu te-am auzit atunci sa iesi barbateste, cum ghrohai tu acum cu foc si sa zici bai imi dau demisia la fel si presu de Tocaciu(alt destept plimbaret). Parca in noile conduceri nu trebuiau pusi tot aceasi oameni care au fost responsabili de rezultatele proaste(nu ca nu lea-ti fi meritat, adunatura de fripturisti)!!!!Asa ca ratu mic si mars la lada de gunoi a istoriei!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact