X
microbuz elevi Sevis

Transport gratuit pentru copiii din zona Seviș la Cisnădie

La inițiativa administrației locale, de la mijlocul lunii octombrie a fost reluat transportul gratuit al copiilor din zona Seviș către instituțiile de învățământ din Cisnădie.

Prima cursă prin care preșcolarii și elevii au putut ajunge la Cisnădie a pornit luni dimineața. ”Microbuzul are două opriri: la Grădinița nr. 1 și la Liceul Tehnologic Cisnădie. Acesta va prelua dimineața, din zona Seviș, preșcolarii și elevii, iar la finalul cursurilor, îi va aștepta în Cisnădie și transporta înapoi acasă. E important pentru copii să învețe în spații bine întreținute și bine dotate, e important pentru părinți să își știe copiii în siguranță și e important pentru comunitate să aibă tineri bine pregătiți, care au parte de un învățământ de calitate”, declară Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie.
El spune că există discuții și cu un operator privat de transport pentru a implementa și alte rute de transport între Sibiu și Cisnădie. ”Sunt în discuții cu cei de la Transmixt pentru a găsi o soluție de a realiza transport public pe ruta Cisnădie – Sibiu, care să deservească și cartierul Arhitecților”, a declarat primarul Gheorghe Huja, cu ocazia inaugurării pistei de biciclete care leagă Cisnădia de Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  european

  Transportul in comun si largirea DJ 106C cu cel putin o banda, erau prioritatea zero pentru Cartierul Arhitectilor avand in vedere dezvoltarea imobiliara haotica fara asigurarea echiparii edilitare corespunzatoare.
  Unde se mai pot amenaja statii de autobuz in Cartierul Arhitectilor?Peste pista de biciclete? Pe traseul Sibiu-Cisnadie unde se pot amplasa statii de autobuz si treceri de pietoni pe DJ 106 C?
  Autobuzul, va sta in coloana de masini, si va rula cu 20 Km/ora?
  Politia rutiera va da aviz in aceste conditii?
  Primaria ar trebui macar sa creioneze traseul, statiile de autobuz,sa faca un studiu de circulatie si dupa aceea sa poarte discutii cu firmele de transport private. Din iunie 2018 cand s-a amplasat prima statie de autobuz ( din cele 4 achizitionate) si pana in prezent, de ce nu au avut loc discutii cu firmele de transport?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   mihai

   De ce? Pentru ca abia acum incepe campania electorala.
   Atata timp cat pnl-ul il tine pe Huja in partid, nu am de ce sa votez ceva legat de pnl.. sorry.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Un cetatean

  Bine punctat! Răspuns corect Daia ca nu vrea Ghita ! Acum începe campania și știi ca se fac chestii cu care se va lauda la alegători ! 2018 era prea departe și cetatenii uitau prea repede binele făcut !!??ha ha ha

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact