X
WhatsApp Image 2019-10-15 at 1.21.22 AM

O speranță a sportului sibian este grav bolnavă. Are nevoie de ajutorul nostru

La doar 11 ani, Irina a aflat că suferă de o formă rară de cancer, la ficat. De două săptămâni viața ei s-a schimbat dramatic iar acum părinții ei fac tot ceea ce le stă în putere să o ajute. Din păcate însă, nu e destul. Fetița, campioană la judo, are nevoie de un tratament costisitor pe care îl poate primi doar la o clinică privată din Germania.

Boala Irinei avansează și deja un timp prețios a fost pierdut în sistemul medical din România, unde medicii nu sunt specializați pe tratamentul de care are nevoie ea. Fetița de doar 11 ani a fost plimbată de la o clinică la alta, în București, acolo unde părinții ei au sperat că vor găsi salvarea pentru copilul lor. Au fost nevoiți să plece însă în străinătate, acolo unde li s-a dat o șansă.

„La început au crezut că are o banală răceală, însă când au văzut că nu mai trece, și-au dat seama că ceva nu e în regulă. Părinții ei sunt foarte tulburați, fac tot ceea ce le stă în putere pentru a o ajuta. E o fetiță atât de fericită și isteață…”, povestește Claudia, mătușa fetiței.

WhatsApp Image 2019-10-15 at 1.23.16 AM

Irina este acum la o clinică din Freiburg, acolo unde ar putea primi tratamentul. Este însă nevoie de foarte mulți bani. „Are Rabdomiosarcom hepatic, o formă rară și foarte gravă de cancer la copii. În aceste condiții, Irina trebuie să urmeze alte investigații în Germania, la Freiburg, unde este un spital, printre puținele specializate în sarcoame din Europa. Acolo ar putea primi tratamentul potrivit pentru boala de care suferă. Pentru ca Irina să poată urma aceste proceduri, părinții au nevoie de ajutorul nostru sub orice formă”, spune Claudia, mătușa fetiței.

Ana Irina Cindea este elevă la Colegiul Național Samuel von Brukenthal în clasa a VI-a. Recunoscută drept una dintre cele mai bune judoka din Sibiu la grupa ei de vârstă, fetița s-a remarcat la numeroase concursuri, ca parte a clubului de judo Miado’s unde este antrenată de Andreea Ionaș.

WhatsApp Image 2019-10-15 at 1.23.15 AM (1)

Cei care vor să doneze, pot face acest lucru într-unul din conturile de mai jos:

Cîndea Silviu Ilie
EUR : RO38BTRLEURCRT0V55210201
RON : RO53BTRLRONCRT0V55210201
Banca Transilvania

WhatsApp Image 2019-10-15 at 1.23.15 AM

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact