X
doi-suspecti-din-hosman-arestati-in-polonia-pentru-ca-au-obligat-mai-multe-persoane-sa-cerseasca-33087

Crimă în Axente Sever. L-a omorât cu toporul după ce au băut împreună

Un bărbat de 65 de ani din Axente Sever a fost reținut și pus sub acuzare pentru omor după ce și-a ucis partenerul de pahar. Victimă i-a fost un bărbat de 68 de ani, tot din comuna Axente Sever. ”Pe fondul unui conflict spontan, inculpatul  M.N. a lovit victima G.I. de mai multe ori cu toporul în cap, cauzându-i multiple leziuni traumatice craniene care au avut un rol determinant în producerea decesului”, susține prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veștemean.

După crimă,  inculpatul a târât victima din interiorul locuinţei până în curte, s-a schimbat în haine curate, şi le-a ascuns pe cele murdare de sângele victimei în lada unei canapele, după care s-a culcat. A doua zi, în jurul după-amiezii, victima a fost căutată de către o rudă la domiciliul inculpatului, fiind găsită decedată în curtea acestuia, astfel că au fost anunțate organele de poliție. În urma cercetărilor, fost identificat toporul folosit la agresiune, într-o încăpere din imobilul inculpatului, ascuns sub o pereche de pantaloni, precum şi hainele purtate de acesta în ziua precedentă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact