X
71870900_10217815471810716_6387002396517597184_o

FOTO – Porc rănit pe Centura Sibiului, după ce a căzut dintr-o mașină

Un bărbat din localitatea Rusciori a fost amendat de polițiștii sibieni, după ce și-a pierdut porcul pe Centura Sibiului. În urma căzăturii, animalul și-a rupt picioarele, astfel că a rămas în mijlocul drumului până au ajuns autoritățile. 

Polițiștii au fost alertați de existența animalului rănit, iar la scurt timp au ajuns la fața locului și au preluat porcul. Totodată, au identificat șoferul și l-au amendat.

„Este vorba despre un animal care a căzut în timpul mersului dintr-un autovehicul în care era transportat, în zona kilometrului 244, calea 1. Șoferul a fost identificat, are 28 de ani și este din localitatea Rusciori, județul Sibiu. A fost amendat cu 870 de lei pentru transport de animale fără a deține autorizatie sanitar-veterinară și pentru neasigurarea mărfii transportate”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

 

Sursa foto: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact