X
accident viitorului

Un șofer a uitat înălțimea propriului autovehicul: a lovit podul de la Libertatea

Un șofer a uitat ce fel de autospecială conduce pe străzile din Sibiu și s-a oprit în podul de lângă fabrica Libertatea, de pe strada Viitorului. Din păcate, o persoană trecea pe alături și a fost rănită.

Potrivit poliției, care se află la fața locului, un șofer de 20 de ani în timp ce conducea o autospecială „nu respectă regimul legal de înălțime și lovește bara care semnaliza acest lucru”.

IPJ Sibiu transmite că un pasager în vârsta de 39 de ani este ușor rănit. Traficul în zonă este blocat, fiind deviat pe străzi lăturalnice.

SAJ SIBIU a anunțat că a trimis de urgență un echipaj medicalizat pentru a acorda îngrijiri persoanei rănite. „Pasagerul autoutilitarei, de 39 ani, a suferit un traumatism cranian cu plagă a scalpului. Fără pierdere a conștiinței. A fost transportat la UPU Sibiu pentru îngrijiri de specialitate”, au transmis reprezentanții Ambulanței.

FOTO: Facebook/Info Trafic, Andrei Țichindelean

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  Dincolo de amuzamentul tuningului gratuit (intri cu o autoutilitară și ieși cu o platformă…), este o situație care se repeta frecvent. Este, oare, atât de greu sa fie montate niste limitatoare de înălțime la intrarea pe stradă ??
  Sunt indicatoare, e adevărat, dar chiar cred că se poate face mai mult decât atât.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nu exista limitator de inaltime acolo , doar cel din imagine care este limitator de tonaj .. atat . Nici pe partea cealalta a podului nu este . Dar poate or sa instaleze unul rapid , peste noapte ca sa spuna dupa aceea ca a existat intotdeauna acolo , doar ca nu se vedea din cauza copacilor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact