X
revelion-2017-piata-mare-artificii_foto-ovidiu-matiu-9

Revelion 2020: Primăria alocă 700.000 de lei pentru petreceri

Aproape 700.000 de lei, fără TVA, este bugetul pe care administrația locală îl alocă organizării petrecerii din centrul orașului, în ultima zi a acestui an.

Șase artiști, minim trei ore de concerte, un prezentator și cel puțin 20 de minute de artificii sunt cerințele pe care administrația locală le are referitor la Revelionul 2020. Pentru îndeplinirea acestor cerințe a fost alocat un buget de 695.300 de lei, care va trebui să acopere și cheltuielile generate de logistică (scenotehnică, lumini, sunet etc.). De contractarea operatorilor care să organizeze revelionul se ocupă Casa de cultură a municipiului Sibiu. ”Casa de cultură a municipiului Sibiu va organiza în data de 31 decembrie 2019 un amplu eveniment denumit «Revelion 2020», în conformitate cu programul minimal al instituției”, se arată în caietul de sarcini al licitației prin care se contractează serviciile muzicale și de divertisment, de producție și echipament sceno-tehnic, servicii pirotehnice, efecte speciale la scenă, servicii de pază și protecție, întocmire documentație ISU, asigurarea energiei electrice și a serviciilor de curățenie.

Termenul de depunere a ofertelor a fost fixat pentru ziua de 15 noiembrie 2019, iar numele artiștilor ceruți de administrația locală este, deocamdată, confidențial. ”Din motive ce țin de păstrarea confidențialității, numele artiștilor ceruți de Beneficiar vor putea fi aflate de către operatorul economic în baza unui acord de confidențialitate, care va fi semnat de ambele părți în momentul dezvăluirii informației”, se mai arată în documentația de atribuire a contractului.

Anul trecut, la petrecerea de Revelion din Piața Mare a orașului, pe scenă au urcat patru trupe: The Noise și Riff din Sibiu, urmați de trupa lui Ștefan Bănică jr. și de olandezii de la BZN. Contractarea acestora a costat 314.000 de lei, fără TVA.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact