X
dentist-scoala-2-stomatolog-2

Un pacient a decedat după câteva minute după ce s-a așezat pe scaunul dentistului

Ieri în jurul orei 11:00 un cetățean străin a murit într-un cabinet stomatologic din Șura Mare. Sursele spun că decesul a survenit după câteva minute de la intrarea în cabinet.

Un eveniment nefericit a avut loc într-un cabinet stomatologic din Șura Mare. Un bărbat în vârstă de 56 de ani, cetățean străin, a murit în timpul unei vizite la cabinet miercuri, 16 octombrie, în jurul orei 11:00. Sursele spun că decesul ar fi survenit la câteva minute după ce bărbatul a intrat în cabinet.

„Bărbatul nu era din Șura Mare, deci nu știm dacă avea probleme de sănătate. Momentan așteptăm certificatul medico-legal”, a declarat primarul din Șura Mare, Marin Cornel Liviu.

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Sibiu pentru efectuarea necropsiei. „Din primele cercetări, nu sunt suspiciuni privind circumstanțele în care a survenit decesul”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului SIBIU.

Reporterul Turnul Sfatului a contactat cabinetul stomatologic, dar momentan nu au transmis un răspuns.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact